Νεφέλη Φασούλη
Κοινοποίηση

Μύλος Club
Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης:
22:00

Πληροφορίες

Νεφέλη ΦασούληΕνάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου με τίτλο “Ο Κόσμος σου”, που υπογράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς, και ζώντας εδώ και λίγο καιρό ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και την Αθήνα, η Νεφέλη Φασούλη επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε και στον πάντοτε αγαπημένο της ήχο, την τζαζ μουσική.

Ως υπότροφος του ιδρύματος Fulbright με καλλιτεχνική υποτροφία, περνά τον τελευταίο χρόνο στην μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης κάνοντας σπουδές jazz και συνεργασίες με ονόματα όπως οι New York Gypsy All Stars, ο παραγωγός Misha Piatigorsky, o τρομπετίστας Benny Bennack και άλλοι.

Μετά τις sold out εμφανίσεις σε Gazarte και six d.o.g.s, την περσινή περιοδεία του ελληνόφωνου της project, αλλά και του αμιγώς jazz σχήματος που ηγείτο με τίτλο “Introspective” με το οποίο περιόδευσε σε Ελλάδα και Τουρκία σε jazz φεστιβάλ (Bodrum International Jazz Festival, Rhodes International Jazz Festival, Duende Upstairs) και φυσικά μετά τα καινούργια live της Νέας Υόρκης η Νεφέλη δημιουργεί φέτος ένα αμάγαλμα από τους διαφορετικούς της εαυτούς και με
αφετηρία τον αυτοσχεδιασμό, παρουσιάζει κομμάτια από τον δίσκο “Ο Κόσμος σου” μαζί με ολοκαίνουργιες συνθέσεις, υπογράφoντας είτε μουσική είτε στίχο.

Το κουιντέτο

Μαζί της ένα νεοσύστατο σχήμα που κρατά στα χέρια του την ζωντανή τζαζ σκηνή της Θεσσαλονίκης. Μία πρόσκληση του πιανίστα Λέανδρου Πασιά προς τη Νεφέλη τον χειμώνα του 2021 να ανέβει στη Θεσσαλονίκη για μια σειρά από εμφανίσεις στη σκηνή του Duende ήταν το εφαλτήριο για τη δημιουργία μιας ομάδας που της ήταν γραφτό να στεριώσει, αφού τόσο η εμμονή τους με την jazz όσο και η ανάγκη για την ανάδειξη του ελληνικού folklore ως την παντοτινή αφετηρία, τους ένωσε από την πρώτη στιγμή.

Στη σκηνή λοιπόν, με τον Λέανδρο Πασιά στο πιάνο και τη σύνθεση, τον James Wylie στο σαξόφωνο, τον Ντίνo Μάνο στο μπάσο και στα τύμπανα τον Γιώργο Κλουντζό – Χρυσίδη.

Για κρατήσεις θέσεων με τραπέζι τηλεφωνικά στο 2310510081

Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας στο facebook Mylos Club Thessaloniki με το ονοματεπώνυμό σας, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ατόμων κράτησης.

Διοργάνωση – Παραγωγή: ΚazandB, Mylos Club
Υποστήριξη Παραγωγής: Πολιτιστικός Οργανισμός «Επί Σκοπόν»

Τιμές εισιτηρίων

  • Προπώληση: 10 €
  • Ταμείο: 13 €
Εκκίνηση:

18 Μαΐου 2023 22:00

Λήξη:

18 Μαΐου 2023 23:59

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Αν. Γεωργίου 56

GPS:

40.642795527197, 22.919125141366