Φεστιβάλ Θάλασσας 2024Παρουσιάστηκε σε συνέντευξη τύπου το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Θάλασσας.

Αποτελεί αναμφισβήτητα τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό του Δήμου μας, που γεννήθηκε το 2001 και κάθε χρόνο καταβάλλεται προσπάθεια αναβάθμισής του, με πλήθος εκδηλώσεων και διατηρώντας πάντα τον ποιοτικό του χαρακτήρα.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού της ΔΕ Μουδανιών Παναγιώτης Σαρόγλου και η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Ρίτα Σίσσιου, παρουσία αιρετών και εκπροσώπων των ΜΜΕ, δόθηκε έμφαση στην αποδοχή του κόσμου που αγαπά το φεστιβάλ, το περιμένει και το στηρίζει με την παρουσία του.

Από τη μεριά του Δήμου γίνεται προσπάθεια οι εκδηλώσεις να καλύπτουν όλες τις ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις. Ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών, θεατρικών και παιδικών παραστάσεων, αναμένεται και φέτος να αγκαλιαστούν από το κοινό. Το θέατρο θα είναι έτοιμο και σε άριστη κατάσταση, όπως κάθε χρόνο, ενώ ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ένα κώλυμα σε σχέση με το skate park κρατά κλειστό το πάρκινγκ του ανοιχτού θεάτρου. Θεωρεί όμως ότι μπορεί να ξεπεραστεί κι έτσι η έναρξη του Φεστιβάλ να το βρει ανοιχτό.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην προσπάθεια του Δήμου να στηρίζονται οι καλλιτέχνες του τόπου μας. Γι’ αυτό και το Φεστιβάλ συμβολικά θα ξεκινήσει με ένα σχήμα δικών μας παιδιών, την Big Band of Moudania μαζί με την υψίφωνο Maria Devitzaki και κάλεσε όλες & όλους να τους αγκαλιάσουμε.

Προβολή 14 από 20 επερχόμενες εκδηλώσεις

Ταξινόμιση ανά:
Σειρά: