4ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2023 Δήμος Θεσσαλονίκης

Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2023 Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας στο 4ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Mε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας υποδέχεται το κοινό το 4ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διαρκέσει από τις 9 Ιουνίου 2023 μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου 2023, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους γιορτινή διάθεση κατά τις μέρες του καλοκαιριού.

“Το όραμα μας για ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ στην πόλη έγινε πραγματικότητα. Φθάσαμε ήδη στην 4η διοργάνωση και με ένα πλούσιο και εμπνευσμένο πρόγραμμα παραστάσεων, δημιουργήσαμε ένα νέο πολιτιστικό θεσμό για την πόλη, αλλά και έναν ακόμη πόλο έλξης επισκεπτών. Σας καλώ όλους να ζήσουμε το καλοκαίρι στην καρδιά της πόλης, με μοναδικές εμπειρίες τέχνης και πολιτισμού”.

Κωνσταντίνος Ζέρβας
Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

“Το Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης για τους καλοκαιρινούς μήνες, φιλοξενεί γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες και πολλά νεανικά σχήματα, ενώ έχει καταφέρει να «τραβήξει» τα βλέμματα όλων όσοι αναζητούν κάτι ενδιαφέρον για τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, για μια ακόμη χρονιά με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων, αλλά και με πλανόδιους καλλιτέχνες, που θα αφηγηθούν στα πάρκα της νέας παραλίας τις πιο όμορφες καλοκαιρινές ιστορίες”.

Μαρία Καραγιάννη
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τουρισμού

Τίποτα δεν βρέθηκε

Συγνώμη, αλλά δε βρέθηκαν αποτελέσματα. Η αναζήτηση θα βοηθούσε να βρείτε τα σχετικά άρθρα.