Liquid Soul
Κοινοποίηση

lock 33
Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Ώρα έναρξης: 23:55
Ώρα λήξης:
08:00

Πληροφορίες

Liquid SoulΗ Rising Lotus Productions & το Saoki beach bar επιστρέφουν με ένα ακόμα μεγάλο event.

Καλεσμένος μας αυτη τη φορά ο διάσημος Liquid Soul.

O Liquid Soul γνωστός σε όλους μας για τον μοναδικό του στυλ και την ποιότητα ήχου που παράγει επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για ένα μοναδικό show που θα μας μαγέψει !….

Βιογραφικό

Ο Nicola Capobianco, ένας Ελβετός παραγωγός και DJ που είναι περισσότερο γνωστός για το έργο του που ονομάζεται Liquid Soul.

Ερωτεύοντας την ηλεκτρονική μουσική από πολύ μικρός, άρχισε σχεδόν αμέσως το ενδιαφέρον του για το DJ’ing το 1993, αυτή ακριβώς τη χρονιά ξεκίνησε επίσημα το ταξίδι του στον κόσμο της μουσικής. Έγινε σαφές ότι το νέο του πάθος δεν ήταν απλώς μια περαστική φάση και θα διαρκούσε καθώς έπαιρνε την απόφαση να μπει βαθύτερα στη μουσική. Γρήγορα άρχισε να βρίσκει τον δρόμο του γύρω από το στούντιο καθώς αυτή ήταν η επόμενη φάση της εξέλιξής του. Άρχισε να δημιουργεί μια μοναδική ηχητική υπογραφή. Αυτό βοήθησε πάρα πολύ την καριέρα του και συνέβαλε στη διατήρηση της συνεχούς έντονης ροής κρατήσεων σε όλο τον κόσμο, που κυμαίνονται από κλαμπ μέχρι φεστιβάλ και μεγάλα ρέιβ.

Λίγο μετά το 2001 ο Nicola ανακάλυψε την ψυχεδελική πλευρά της trance μουσικής. Ένιωσε την επιθυμία να εξερευνήσει ξανά νέους δρόμους μέσα του. Αυτή η διαδικασία επανεφεύρεσης γέννησε το τρέχον και δημοφιλές έργο του, το Liquid Soul. Έπαιξε ζωτικό ρόλο και ήταν ένας από τους πρωτοπόρους στη διαμόρφωση του τοπίου του Psychedelic Progressive Trance στο σημείο που έχει αναπτυχθεί σήμερα. Το Liquid Soul έγινε παγκόσμια αίσθηση για τις παραγωγές του και την χαρακτηριστική ηχητική του υπογραφή. Ένας ήχος που μπορεί να περιγραφεί καλύτερα ότι αποτυπώνει αριστοτεχνικά το συναίσθημα μέσω της τέλειας χρήσης ανυψωτικών μελωδιών που καταφέρνουν να ενωθούν έξυπνα με την Psychedelic Trance. Αυτές οι μοναδικές ιδιότητες έχουν απλώς κάνει τον Liquid Soul να ξεχωρίζει από το πακέτο, καθιστώντας τον έναν από τους πιο απαιτητικούς καλλιτέχνες στην επιχείρηση σήμερα.

Το έργο Liquid Soul απέκτησε γρήγορα τη δική του δυναμική και προσεγγίστηκε αμέσως με μια αποκλειστική συμφωνία δισκογραφικής από την Iboga Records, (την πιο επιτυχημένη δισκογραφική Psy – Progressive -Trance). Ο Liquid Soul έγινε ο καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της εταιρείας την τελευταία δεκαετία. Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ «Synthetic Vibes», που κατέβηκε στον κόσμο με τεράστια επιτυχία, ενώ ακολούθησαν τρία άλμπουμ στην κορυφή των charts «Love in Stereo», «Cocktails» και «Revolution» που ήταν και πάλι αριστουργήματα.

Αυτό περιλάμβανε επίσης αμέτρητες υπνωτικές κυκλοφορίες με πολλά remix καθώς και μια σειρά από διάφορες συλλογές καλλιτεχνών όπως «Streetparade 2018» – η επίσημη συλλογή του μεγαλύτερου πάρτι στον κόσμο. Άλλα πολύ εντυπωσιακά στιγμιότυπα καριέρας περιλαμβάνουν τη νίκη των αναγνωρισμένων τα «Βραβεία DJ» στην Ίμπιζα για την κατηγορία Psy – Trance, επιπλέον κέρδισε τρία βραβεία Beatport: δύο φορές για το «Best Track» και μία για το διάσημο βραβείο «Best Artist». Τέλος, ολοκληρώνοντας τα πράγματα, έχει ακόμα τις περισσότερες κυκλοφορίες νούμερο 1 στην κατηγορία Psy – Trance στο Beatport, κάτι που μιλάει και πάλι από μόνο του.

Για να συνδεθεί ακόμα πιο κοντά με τη σκηνή psy – trance, ο Nicola δημιούργησε πρόσφατα το «Psy – Nation Radio» μαζί με τον Ace Ventura – ένα μηνιαίο podcast με την πιο φρέσκια psy – trance μουσική, πληροφορίες και συνεντεύξεις. Το «Psy – Nation Radio» με δεκάδες χιλιάδες μηνιαίους ακροατές,  είναι άλλο ένα επιτυχημένο έργο που διαμορφώνει και επηρεάζει την ψυχεδελική μουσική σκηνή. Με ένα τόσο εντυπωσιακό ιστορικό και δυναμική καριέρα είναι απολύτως λογικό γιατί ο Liquid Soul έχει γίνει επί του παρόντος ένας από τους καλλιτέχνες με τις υψηλότερες κρατήσεις και τη μεγαλύτερη ζήτηση. Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 100 παραστάσεις ετησίως, που κυμαίνονται από Φεστιβάλ, Σόου και Κλαμπ όπως Boom, Ozora, Tomorrowland, EDC, Ministry of Sound, Dreamstate και A State of Trance για να αναφέρουμε μερικές. Το μέλλον γύρω από αυτόν τον ταλαντούχο καλλιτέχνη σίγουρα θα πάει σε περισσότερα μέρη, οπότε δεσμευτείτε καθώς η βόλτα μόλις ξεκίνησε.

Περισσότεροι συντελεστές θα ανακοινωθούν….

Τιμές εισιτηρίων:

  • Προπώληση φάση 1: 18 € (περιορισμός 100 εισιτηρίων)
  • Προπώληση φάση 2: 20 €
  • Είσοδος: 25 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

6 Μαΐου 2023 23:55

Λήξη:

7 Μαΐου 2023 08:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη

GPS:

40.644035814681, 22.909513976669