Χειμερινοί Κολυμβητές
Κοινοποίηση

Καλοκαίρι στο Θέατρο Κήπου 2024
Δήμος Θεσσαλονίκης
Δημοτικό Θέατρο Κήπου
Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης:
21:00

Πληροφορίες

Χειμερινοί ΚολυμβητέςΟι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο Θέατρο Κήπου για μία και μοναδική εμφάνιση. Μια βραδιά που αναμένεται να είναι μοναδική, όχι μόνο λόγω της μουσικής αλλά κυρίως γιατί κάθε συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία.

Αρκετούς μήνες μετά τη τελευταία τους εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, το μακροβιότερο συγκρότημα στην ελληνική μουσική σκηνή, με αδιάλειπτη παρουσία εδώ και 44 χρόνια, θα ανέβει στη σκηνή του Θεάτρου Κήπου στη Θεσσαλονίκη «σαν ροκ συγκρότημα». Σε πλήρη απαρτία, έτοιμοι να τα πουν όλα, μέσα από ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, με πολλά τραγούδια από τους οκτώ δίσκους τους αλλά και πολλά ανέκδοτα. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί κοινό μυστικό για το φανατικό κοινό τους και αλάνθαστη συνταγή της επιτυχίας τους, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους και σίγουρα θα πλαισιωθούν από φίλους που τραγουδούν.

Γι’ αυτό αγαπάμε τους Χειμερινούς Κολυμβητές και τους ακολουθούμε πιστά σε κάθε τους νέο προσκλητήριο. Κάθε συναυλία είναι μία διαφορετική, sui generis παράσταση, που μένει αξέχαστη, σε ξαφνιάζει, σε ξεσηκώνει, σε βγάζει από τη συνθήκη σου. Γιατί κανείς δεν νιώθει απλός θεατής σε μια τέτοια συναυλία. Ο Μπακιρτζής και η παρέα του, με αμεσότητα, χιούμορ και χωρίς κανέναν προβληματισμό σε κάνουν να νιώθεις πως είσαι και εσύ μέρος αυτού του σχήματος, πως μοιράζεσαι τις ιστορίες που λένε, πως ήσουν κι εσύ εκεί.

Και θα είμαστε όλοι και όλες εκεί, στις 9 Σεπτεμβρίου 2024, στο νέο τους ραντεβού με το συναυλιακό κοινό, στη Θεσσαλονίκη!

Τιμές εισιτηρίων

  • Προπώληση: 15 €
  • Ταμείο: 17 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

9 Σεπτεμβρίου 2024 21:00

Λήξη:

9 Σεπτεμβρίου 2024 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Νικ. Γερμανού

GPS:

40.6259178, 22.9515164