Γιώργος Βογιατζάκης
Κοινοποίηση

Μύλος Club
Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης:
22:00

Πληροφορίες

Γιώργος Βογιατζάκης“Καλώς ν΄ανταμώσουμε”

«Τούτ’ η ψυχή είναι βαθιά κι εγιόμιΣσ΄ από πόνο» όπως δηλώνει ο Δ. Σολωμός, περήφανα στο έργο του «ο Κρητικός».

Ο Γιώργος Βογιατζάκης με συνοδοιπόρο τη μελωδική του λύρα ταξιδεύει & συγκινεί το κοινό του σε κάθε του μουσική παράσταση. Ο ερμηνευτής από το Ρέθυμνο, με την ευγένεια και τη σεμνότητα που τον διακρίνουν αφήνει το μουσικό του αποτύπωμα πιο δυνατό και λαμπερό, επί σειρά ετών.

Η μουσική του διαδρομή, ξεκίνησε στην ηλικία των πέντε ετών όταν ανακάλυψε την λύρα και έως σήμερα περιλαμβάνει αξιοσημείωτες συνεργασίες, όπως του Αντώνη Ξυλούρη (Ψαραντώνης) και του Μιχάλη Τζουγανάκη.

Με μεγάλη συγκίνηση θυμάται τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στη Θεσσαλονίκη , με τους "Διωματάρηδες", στιγμή ορόσημο για τη μετέπειτα πορεία του.

Φυσικά, ο Νίκος Ξυλούρης ήταν, είναι & θα παραμείνει το ίνδαλμα του, όπως ο ίδιος παραδέχεται σε κάθε του εξομολόγηση.

Ο ταλαντούχος μουσικός γράφει ασταμάτητα τις σκέψεις του και προσπαθεί να τις αποτυπώσει πάνω στη μουσική του, να ξεγυμνώσει τη ψυχή του πάνω στο χαρτί και μετέπειτα στις καρδιές του κόσμου, εκεί ξεσπά, εκεί υπάρχει.

Το ανανεωμένο του πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλα μουσικά ακούσματα. Από παραδοσιακά μέχρι ροκ μελωδίες, ερμηνεύοντάς τες φέτος, σε περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα, με το κοινό να απολαμβάνει τη χαρακτηριστική, μελωδική & αιθέρια φωνή του.

Ο λυράρης και ερμηνευτής Γιώργος Βογιατζάκης, συνεχίζει ακάθεκτος να εξελίσσεται με πυγμή και φλόγα στην καρδιά, αποδεικνύοντας πως είναι φτιαγμένος για μεγάλες συγκινήσεις!

Μετά από τις sold out εμφανίσεις του στην Αθήνα και παράλληλα με την παρουσία του στο φιλανθρωπικό τηλεοπτικό πρόγραμμα “Just the 2 of us” ο Γιώργος Βογιατζάκης επιστρέφει στη αγαπημένη του Θεσσαλονίκη και στο club του Μύλου για ένα ακόμη δυνατό live.

Μαζί του στη σκηνή

  • Μιχάλης Ντακάκης: Λαούτο
  • Εμμανουήλ Κωστογιάννης: Πλήκτρα
  • Αγγελής Χρήστος: Κρουστά

Για κρατήσεις θέσεων με τραπέζι τηλεφωνικά στο 2310510081

Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας στο facebook Mylos Club Thessaloniki με το ονοματεπώνυμό σας, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ατόμων κράτησης.

Τιμές εισιτηρίων

Εκκίνηση:

12 Μαΐου 2023 22:00

Λήξη:

12 Μαΐου 2023 23:59

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Αν. Γεωργίου 56

GPS:

40.642795527197, 22.919125141366