Μελίνα Κανά & Αλέξανδρος Κτιστάκης
Κοινοποίηση

Καλοκαίρι στο Θέατρο Κήπου 2024
Δήμος Θεσσαλονίκης
Δημοτικό Θέατρο Κήπου
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:00

Πληροφορίες

Τη συναυλία ανοίγουν οι Ρουμπαγιάτ.

Μελίνα Κανά & Αλέξανδρος ΚτιστάκηςΠιο ανανεωμένη από ποτέ, η Μελίνα Κανά, μετά από έναν κύκλο συνεχόμενων sold out εμφανίσεων στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, παρέα με τον Αλέξανδρο Κτιστάκη, έρχονται να μας διασκεδάσουν.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια κι ο Αλέξανδρος Κτιστάκης υπόσχονται να μας μεταφέρουν και πάλι σ’ έναν κόσμο μεταξωτό με απάτητα βουνά, με ξωτικά κι αερικά, με σαλαμάνδρες κι αφρισμένες μπύρες, σ’ έναν κόσμο που «Αξίζει» κι έχει «Σπίθα», όπως η νέα της δισκογραφική δουλειά, σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη.

Στις αποσκευές της φέρνει ακόμα τραγούδια – σταθμούς από τις συνεργασίες της με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα και τα πολυτιμότερα δείγματα της δισκογραφίας της, παρέα με κλασικά κομμάτια του ελληνικού πενταγράμμου.

Λίγα λόγια για τους Ρουμπαγιάτ

Οι Ρουμπαγιάτ είναι ένα μουσικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκε το 2013 και από τότε έχει ενεργή παρουσία τόσο εντός, όσο και εκτός πόλης, μετρώντας πολλές ζωντανές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.

Βασισμένοι στην πολυφωνία, οι Ρουμπαγιάτ επιχειρούν μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση σε τραγούδια του έντεχνου και του παραδοσιακού χώρου από πληθώρα περιοχών.

Η παιχνιδιάρικη διάθεση του φλάουτου σε συνδυασμό με ενδιαφέρουσες αρμονίες από λαούτο ή κιθάρα, συνθέτουν, μαζί με τη δυναμική παρουσία παραδοσιακών και σύγχρονων κρουστών οργάνων, ένα ιδιαίτερο και ενδιαφέρον μουσικό αποτέλεσμα.

Τα live της μπάντας μετατρέπονται σε γλέντι είτε αυτά πραγματοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους, είτε σε ανοιχτές πλατείες και χαρακτηρίζονται από πολλή ενέργεια, διάθεση και χορό!

«μόνο σας αγαπήσαμε, κέρνα μας..»

Μαζί τους οι

  • Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις
  • Παύλος Μπατσικούρας στο βιολί
  • Πάνος Γεωργακόπουλος στα κρουστά
  • Θοδωρής Στούγιος στο μπουζούκι
  • Θανάσης Γιαννίτσας στο μπάσο
  • Μάνος Κουταλίδης στην επιμέλεια ήχου

Οι Ρουμπαγιάτ είναι

  • Θανάσης Τσολάκης: κρουστά, φωνή
  • Γιάννης Τσιάτσος: κιθάρα, λαούτο, φωνή
  • Σταύρος Τσολάκης: φλάουτο, φλογέρες, φωνή
Εκκίνηση:

19 Σεπτεμβρίου 2024 21:00

Λήξη:

19 Σεπτεμβρίου 2024 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Νικ. Γερμανού

GPS:

40.6259178, 22.9515164