Γιωκαρίνης – Ζιώγαλας – Παπαδόπουλος – Μηλιώκας
Κοινοποίηση

Principal Club Theater @ Mylos
Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Ώρα έναρξης: 22:00

Το Principal Club Theater αλλάζει χώρο και σας προσκαλεί στο καλύτερο Χριστουγεννιάτικο ροκενρολ πάρτυ στο Principal Club Theater @ Mylos.

To Principal Club Theater υποδέχεται τη νέα χρονιά με μεγάλες αλλαγές. Άλλες που θέλουμε πολύ κι άλλες που προκύπτουν από νέες συνθήκες. Λόγω πώλησης του Fix σε μεγάλη κατασκευαστική επενδυτική εταιρεία, ο αγαπημένος μουσικός σας χώρος επιστρέφει στον Μύλο. Μετά από σχεδόν έξι χρόνια στο Fix, αφήνουμε πίσω μας ένα μεγάλο μουσικό κεφάλαιο, κρατάμε τις πιο όμορφες στιγμές που ζήσαμε εκεί μαζί με όλους εσάς και ετοιμαζόμαστε για νέες περιπέτειες.

Γιωκαρίνης - Ζιώγαλας - Παπαδόπουλος - ΜηλιώκαςΤέσσερα νέα παιδιά… οι Γιοκαρίνης – Ζιώγαλας – Μηλιώκας – Παπαδοπουλος έρχονται μετά από καιρό στη Θεσσαλονίκη… μαζί με τα πιο ξέφρενα τραγούδια τους… μία ροκ ιστορία που εξελίσσεται απο τα εφηβικά μας πάρτυ μεχρι σήμερα, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να χορεύουν να τραγουδούν και να ξεφαντώνουν!

Η Γυριστρούλα Ευλαμπία που έγινε Σταρ του σινεμά, έβαλε ρούχα που πλύθηκαν μαζί και έχουνε γίνει ροζ και βάφει τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες, το σκάει με το νοσταλγό του ροκ εν ρολ, αλλάζει το όνομά της σε Βασιλική και είναι στο θάλαμο 9 για το καλό της… Θέλετε και την συνέχεια;

Επί της σκηνής… μαζί μας!

*Αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.

Τιμές εισιτηρίων

  • Περιορισμένη Προπώληση: 13 €
  • Προπώληση: 15 €

Προπώληση

  • viva.gr
  • Wind
  • Public
  • Ηλιοτρόπιο Καφέ (πλατεία Ναυαρίνου)
Εκκίνηση:

29 Δεκεμβρίου 2022 22:00

Λήξη:

29 Δεκεμβρίου 2022 23:59

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Ανδρέου Γεωργίου 56

GPS:

40.6422704, 22.9186048