Τελικός 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πιάνου του Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης
Κοινοποίηση

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης Μ2
Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ώρα έναρξης: 20:30

Διοργάνωση: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης. Υπό την αιγίδα του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης.

Τελικός 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πιάνου του Φεστιβάλ Πιάνου ΘεσσαλονίκηςΟ Διαγωνισμός απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους Έλληνες πιανίστες έως 27 ετών και πραγματοποιείται σε τρεις κύκλους. Στους δύο πρώτους, που λαμβάνουν χώρα στις 4 και 5 Μαρτίου του 2023 στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, οι διαγωνιζόμενοι παρουσιάζουν ατομικά ρεσιτάλ με έργα της επιλογής τους, ενώ στον τρίτο κύκλο, που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, οι προκριθέντες φιναλίστ του Διαγωνισμού συμπράττουν με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης σε κονσέρτα των Mozart και Beethoven. Εκτός των χρηματικών επάθλων, στους βραβευθέντες δίνεται η δυνατότητα να εμφανιστούν σε συναυλίες σε έγκυρους χώρους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας. Αναλυτικές πληροφορίες στο tpf.gr

Συμμετέχουν οι προκριθέντες φιναλίστ του διαγωνισμού (θα ανακοινωθούν)
Συμφωνική Ορχήστρα Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης
Safira Antzus-Ramos: Διεύθυνση Ορχήστρας

Πρόγραμμα

  • W.A. Mozart: Κονσέρτο σε ρε ελάσσονα, KV466 (1ο μέρος)
  • W.A. Mozart: Κονσέρτο σε Λα μείζονα, KV488 (1ο μέρος)
  • L.v. Beethoven: Κονσέρτο αρ.1, σε Ντο μείζονα, έργο 15 (1ο μέρος)
  • L.v. Beethoven: Κονσέρτο αρ.3, σε ντο ελάσσονα, έργο 37 (1ο μέρος)

Τιμές εισιτηρίων

  • Κανονικό: 10 €
  • Μειωμένο: 5 €

Δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου

  • Φοιτητές, μαθητές, παιδιά, άνεργοι, πολύτεκνοι, σπουδαστές ωδείων, κάτοχοι Κάρτας Αλληλεγγύης, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, κάτοχοι Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας, ΑμεΑ, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστές σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) και σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ).
  • Τα φοιτητικά, τα μειωμένα ή άλλα ειδικά εισιτήρια είναι έγκυρα μόνο με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών κατά την είσοδο και εφόσον αυτά είναι σε ισχύ.
  • Για ανέργους απαιτείται η προσκόμιση της ηλεκτρονικής ανανέωσης της κάρτας ανεργίας.
  • Τα μειωμένα εισιτήρια δεν ισχύουν για φοιτητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου και για φοιτητές που φέρουν φοιτητική ταυτότητα με την ένδειξη “Δεν ισχύει”.
Εκκίνηση:

7 Μαρτίου 2023 20:30

Λήξη:

7 Μαρτίου 2023 22:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

25ης Μαρτίου και Παραλία

GPS:

40.598346, 22.948513