Ρεσιτάλ Μονωδίας Νάγιας Μυσερλή
Κοινοποίηση

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Φουαγιέ
Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Ώρα έναρξης: 20:00

Πληροφορίες

Ρεσιτάλ Μονωδίας Νάγιας ΜυσερλήΤο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Ωδείων Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το ρεσιτάλ μονωδίας της Νάγιας Μυσερλή.

Στο πιάνο συνοδεύει η Μαρία Σταυρουλιά.

Πρόγραμμα

 1. Non t’amo piu – F.P.Tosti
 2. Arie “la suns, o hochster Gott” Kantate Nr.41 Jesu nun sei gepreiset – J.S.Bach
 3. Gretchen am Spinnrade Op.2 – F.Schubert
 4. Άρια της Violetta “Addio, del passato bei sogni ridenti” από την όπερα “La traviata” – G. Verdi
 5. Άρια της Konstanze “Ach ich liebte” από την όπερα “Die Entfuhrung aus dem Serail” – W.A.Mozart
 6. Romance “L’ame evaporee” – C.Debussy
 7. Venetianisches Gondellied Op.57 – F.Mendelssohn
 8. Άρια της Dorine “Fair Robin I love” από την όπερα “Tartuffe” – K.Mechem
 9. Ablosung im Sommer – G.Mahler
 10. Άρια της Adele “Mein Herr Marquis” από την όπερα “Die Fledermaus” – J.Strauss
 11. Recitations: No.9 – G.Aperghis
 12. Asturiana – M. Fallas
 13. “To παραμύθι της Νεράιδας” από την οπερέτα “Περουζέ” – Θ.Σακελλαρίδης
 14. Άρια της Olympia “Les oiseaux dans la charmille” από την όπερα “Les Contes d’Hoffmann”- J.Offenbach

Βιογραφικό Νάγιας Μυσερλή

Η Νάγια Μυσερλή γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2000. Είναι απόφοιτη του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονικής με δίπλωμα άρπας Άριστα Παμψηφεί (καθ. Κατερίνα Κίτσου). Είναι απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης και φοιτήτρια στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην Κατεύθυνση της Σύνθεσης (τάξη Δημήτρη Παπαγεωργίου). Επίσης, σπουδάζει μονωδία στο Δημοτικό Ωδείο Αγ. Παύλου όπου βρίσκεται στην τάξη του διπλώματος (καθ. Anila Teli).

Τον Μάιο του 2022, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Καλαμαριάς και το Δημοτικό Ωδείο Αγ. Παύλου, παρουσιάστηκε η κωμική όπερα “La Serva Padrona” στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» και στο Βαφοπούλειο – Πνευματικό Κέντρο, όπου ερμήνευσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχει αποσπάσει το Α’ Βραβείο στον διαγωνισμό “Orpheus Soloists”, το Β’ Βραβείο στην άρπα στον διαγωνισμό «Τάσος Παππάς», το Β’ Βραβείο στο κλασικό τραγούδι στον διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν. καθώς και το Α’ Βραβείο στην σύνθεση στον διεθνή διαγωνισμό “Ian Mcleoid Young Composer Award” παρουσιάζοντας την βραβευμένη της σύνθεση στο 40ο Διεθνές Φεστιβάλ Άρπας του Εδιμβούργου.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια άρπας με τους Maria Luisa Rayan, Eira Lynn Jones, Albarosa di Lieto, Maria Bildea, Victor Hartobanu, Chantal Mathew, Angela Madjarova, Raoul Moretti, Θεόδωρο Ματούλα σεμινάρια μονωδίας και όπερας με τους Άκη Λαλούση, Capucine Chiaudani, Μαρία Γεωργακαράκου, Βασίλη Κασμέρη και σεμινάρια σύνθεσης με τους Ana Sokolovic, Νίκο Πλατύραχο, Yasamin Shahosseini και Simon Caplan. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αθηνών «Η Φωνή στο Τραγούδι» με καθηγητή τον Βαγγέλη Αγγελάκη.

Έχει τραγουδήσει σαν χορωδός και σολίστ με τις χορωδίες του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης, του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης καθώς και με το φωνητικό σύνολο Voci Contra Tempo – Female Vocal Ensemble. Από το 2015 είναι μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (MOYSA), ως Α’ άρπα.

Έχει συμπράξει με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης ως σολίστ στην άρπα, με την Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης ως σολίστ στο τραγούδι και με την Royal Concertgetbow στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Έχει εμφανιστεί σε σημαντικές αίθουσες της Έλλαδας, του Λουξεμβούργου και της Ρουμανίας όπως το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός», Ηρώδειο, Βασιλικό Ωδείο του Λουξεμβούργου, Αίθουσα Atheneum κ.ά.. Συνθέσεις της έχουν ηχογραφηθεί το cd του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης «Μουσικές Δημιουργίες» και στο cd της Orchestra Italiana di Arpe από την Digression Music Label.Το 2021 ηχογράφησε μαζί με την Τότα Κυριαζικίδου μια συλλογή από Σεφαραδίτικα και Καταλανικά τραγούδια για άρπα και δύο σοπράνο. Έργα της έχουν ερμηνευθεί στην Ελλάδα και στην Ιταλία
από χορωδίες, ορχήστρες και σύνολα μουσικής δωματίου.

Διδάσκει άρπα στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμαριάς και στο Ωδείο Τούμπας «Κώστας Ματσίγκος».

Τιμές ειστηρίων

Είσοδος ελεύθερη

Δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 2313310201 (Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00 – 15:00).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εκκίνηση:

31 Μαΐου 2023 20:00

Λήξη:

31 Μαΐου 2023 22:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Μανόλη Ανδρόνικου 6

GPS:

40.62513599432, 22.95392173989