Μπίγαλης – Πωλίνα – Αρβανίτη – Βόσσου
Κοινοποίηση

Principal Club Theater @ Mylos
Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Ώρα έναρξης: 22:00

Μπίγαλης - Πωλίνα - Αρβανίτη - Βόσσου

Το Principal Club Theater αλλάζει χώρο και ετοιμάζεται για μια μεγάλη Πρωτοχροννιάτικη Φιέστα στο Principal CLub Theater @ Mylos

To Principal Club Theater υποδέχεται τη νέα χρονιά με μεγάλες αλλαγές. Άλλες που θέλουμε πολύ κι άλλες που προκύπτουν από νέες συνθήκες. Λόγω πώλησης του Fix σε μεγάλη κατασκευαστική επενδυτική εταιρεία, ο αγαπημένος μουσικός σας χώρος επιστρέφει στον Μύλο. Μετά από σχεδόν έξι χρόνια στο Fix, αφήνουμε πίσω μας ένα μεγάλο μουσικό κεφάλαιο, κρατάμε τις πιο όμορφες στιγμές που ζήσαμε εκεί μαζί με όλους εσάς και ετοιμαζόμαστε για νέες περιπέτειες.

Το μεγαλύτερο, γιορτινό 80s party επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη!

Αυτή την Πρωτοχρονιά δε θα την ξεχάσει κανείς με τους μεγαλύτερους stars!

Ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα, η Αρβανίτη και η Σοφία Βόσσου θα μας κεράσουν πολλές μουσικές «γρανίτες» με γεύσεις από την εποχή των ντισκοτέκ, στο πιο ξέφρενο 80s πάρτυ!

Ετοιμαστείτε για «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Μελισσούλα», «Άνοιξη», «Του Αιγαίου τα Μπλουζ», «Φιλαράκι», «Αυτό το καλοκαίρι», «Ροζ Μπικίνι», «Κατερίνα», «Αγκαλίτσες και φιλάκια», «Πους Απς», «Δικός σου για πάντα», «Με την πρώτη ματιά», «Μπιρίμπα», «Κάνε και εσύ μια τρέλα», «Η κόρη του περιπτερά» και πολλά, πολλά ακόμα λατρεμένα και ανεπανάληπτα τραγούδια!

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το νεό έτος με την πιο ξέφρενη διάθεση κσι την πιο «αχτύπητη» τετράδα του ελληνικού πενταγράμμου!

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 15 €

Προπώληση

viva.gr

Εκκίνηση:

1 Ιανουαρίου 2023 22:00

Λήξη:

1 Ιανουαρίου 2023 23:59

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Ανδρέου Γεωργίου 56

GPS:

40.6422704, 22.9186048