Μελίνα Μποτέλλη
Κοινοποίηση

Αμφιθέατρο Κάππα 2000
Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Ώρα έναρξης: 20:00

Μελίνα ΜποτέλληΣυμπληρώνοντας σχεδόν 45 χρόνια στο θεατρικό σανίδι και την τηλεόραση, η Μελίνα Μποτέλλη, μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της Ελλάδας, ερμηνεύει τον Θεατρικό – Μουσικό Μονόλογο με τίτλο “Δυο Γυμνά Άσπρα Χέρια” που η ίδια συνέγραψε και σκηνοθέτησε.

Το έργο αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας ύμνος στην Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής. Τα “Δυο Γυμνά Άσπρα Χέρια” είναι το αντίδοτο στην απίστευτη βία των ημερών.

Η παράσταση αυτή ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018 και παρ’ όλα τα εμπόδια του covid-19, ταξίδεψε και θριαμβεύει σε όλη την Ελλάδα. Απο Αθήνα έως Θεσσαλονίκη, από Χανιά έως Δράμα, από Ηράκλειο έως Σέρρες, από Μονεμβασιά εώς Αμύνταιο, από Κέρκυρα έως Ορεστιάδα, από Γρεβενά έως Κομοτηνή, από Βόλο μέχρι Αγρίνιο. Από πρωτεύουσα, συμπρωτεύουσα και πρωτεύουσες νομών, έως μικρές ακριτικές πόλεις της Πατρίδας μας.
Συγκλονίζει το κοινό, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και μορφωτικό επίπεδο.

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια, που συνέδεσε το όνομά της με μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές της επιτυχίες, θα αγγίξει τις ψυχές των θεατών με τον Θεατρικό – Μουσικό της Μονόλογο Δυο Γυμνά Άσπρα Χέρια στον θαυμάσιο χώρο του Θεάτρου Κάππα 2000 στην Περαία του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης. Μία εξαίρετη πρωτοβουλία του Δημάρχου Θερμαϊκού κ. Γιώργου Τσαμασλή.

Η ευαίσθητη Αρετή, στη σειρά Απών της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η δυναμική τσιγγάνα μάνα Αφροδίτη στους Ψίθυρους Καρδιάς του Μανούσου Μανουσάκη και η εμβληματική Μάνα της Κρήτης, Ουρανία Σταματάκη, στη σειρά Της Αγάπης Μαχαιριά του Στράτου Μαρκίδη και της Υβόνης Μεταξάκη, αγκαλιάζει με τα Δυο Γυμνά Άσπρα Χέρια το κοινό του Θερμαικού.

Η παράσταση είναι κατάλληλη και για παιδιά άνω των 6 ετών.

Κείμενο – Σκηνοθεσία – Φωτισμοί – Ερμηνεία: Μελίνα Μποτέλλη

Τιμές εισιτηρίων

Είσοδος ελεύθερη

Εκκίνηση:

14 Ιανουαρίου 2023 20:00

Λήξη:

14 Ιανουαρίου 2023 22:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Παραλία Περαίας

GPS:

40.517201140508, 22.948501979692