Μάγδα Βαρούχα | Ενσυναίσθηση
Κοινοποίηση

Παπαγάλος Live Bar
Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Ώρα έναρξης: 22:00

Μάγδα Βαρούχα | ΕνσυναίσθησηΗ νέα μας μουσική παράσταση εμπνέεται από τον τίτλο της, που δηλώνει την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση στην οποία στηρίζουμε τις επιλογές των τραγουδιών μας και θέτουμε στόχο την ουσιαστική σύνδεση μαζί σας, με κάθε αίσθηση.

Ας αφεθούμε. Ας παρασυρθούμε. Ας παρεξηγηθούμε. Μαζί. Με νέα τραγούδια – εκπλήξεις. Με τα ίδια όμως χτυποκάρδια.

Σιγά σιγά, μετά από ένα μεγάλο διάστημα, θα αρχίσουμε να σας παρουσιάζουμε τα νέα μας τραγούδια, δίχως φόβο, με πάθος και ενθουσιασμό!

Ανυπομονούμε να σμίξουμε ξανά!

Βιογραφικό

Η Μάγδα Βαρούχα είναι μια ζεστή και γεμάτη συναίσθημα φωνή της νέας γενιάς, η οποία έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως o Xρήστος Θηβαίος, o Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Γιώτα Νέγκα, η Ματούλα Ζαμάνη κ.α.

Συστήθηκε δισκογραφικά με το single “Όνειρα» το 2015, κι έκτοτε κυκλοφόρησε διάφορα προσωπικά της singles &ι συνεργασίες με άλλους δημιουργούς όπως τον Σταύρο Σιόλα, τον Παντελή Κυραμαργιό, τον James Μπασδάνη κ.α.

Το 2019 παρουσιάσε την πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά σε στίχους & μουσική δική της, με τίτλο «28 και κάτι», από το Ogdoo Music Group, για την οποία κι έλαβε πολύ θερμές κριτικές.

Αυτή τη περίοδο, ολοκληρώνει την παραγωγή της επομένης της δουλειάς σε ανέκδοτο υλικό του σπουδαίου Γιάννη Σπανού & στίχους της Ελένης Φωτάκη, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο άμεσο προσεχές μέλλον από την Panik Group.

Τηλ. επικοινωνίας: 6942436311

Οργάνωση – Παραγωγή: Musayeta Entertainment

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος (stand, καθήμενοι): 10 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

17 Μαρτίου 2023 22:00

Λήξη:

17 Μαρτίου 2023 23:59

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Λόρδου Βύρωνος 3, Θεσσαλονίκη

GPS:

40.6300544, 22.9481826