Ανοιχτή Θεατρική Σκηνή της Πόλης 2023
Θέατρο Άνετον
3 & 4 & 5 Μαΐου 2023
Ημέρες & ώρες παραστάσεων
- Τετάρτη: 21:00
- Πέμπτη: 21:00
Πληροφορίες
Ομάδα: The Cranes theatre group
Του Τομ Ρόμπινς
Καλώς ορίσατε στο Ράμπερ Ρόουζ, ένα ράντσο όπου το φεγγαρόφωτο έπεφτε πάνω σε μάγουλα κοριτσιών που κοιμόντουσαν και κοριτσιών που προσποιούνταν ότι κοιμούνται.
Εκεί, όπου την έκτη μέρα ο Θεός είπε “γεννηθήτω η αυστηρή αγωγή τουαλέτας και οι ελεύθερες επιχειρήσεις”.
Εκεί, όπου ακόμα και οι καουμπόισσες μελαγχολούν.
Εκεί, όπου Μπαμ! Μπαμ Μπαμ Μπαμ! Μπαμ στο τετράγωνο και μπαμ στον κύβο. Μπαμ σε όλα τα πρόσωπα και σε όλες τις εγκλίσεις.
Η Σίσσυ Χάνκσοου, ένα αυτοοργανωμένο συνεχές σύστημα ασυνήθιστων ικανοτήτων και απροσδόκητων βίτσιων, ωτοστόπ.
Η θεατρική ομάδα The Cranes συστάθηκε με αφορμή μάθηματος σκηνοθεσίας του Tμήματος Θεάτρου ΑΠΘ τον Φεβρουάριο του 2022. Το Even cowgilrs get the blues είναι η πρώτη παράσταση της ομάδας και παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Θέατρο Κλειώ τον Σεπτέμβρη του 2022.
Συντελεστές
- Σκηνοθεσία: Ναντίνα Κατσανούλα
- Βοηθός σκηνοθέτη: Ορφέας Παπαδημητρίου
- Δραματουργία: Ναντίνα Κατσανούλα, Ορφέας Παπαδημητρίου
- Σκηνογραφία: Γιώτα Ορφανίδου
- Ενδυματολογία – Μακιγιάζ: Κώστας Δάφτσιος
- Φωτιστικός σχεδιασμός: Φανή Πολυξένη, Κουρτίδου Βλαχογιάννη
- Κινησιολογία: Aναστασία Τέη
- Μουσική επιμέλεια: Δήμητρα Καμπανταΐδου
- Eπί σκηνής: Αμαλία Διακάκη, Βάσια Τσιαούση, Αναστασία Τέη, Δήμητρα Καμπανταΐδου, Διώνη Καλαρέτου, Ελίνα Τσιορμπατζή, Έλμα Βλαστοπούλου, Νικολέτα Λάππα, Χριστίνα Κοσκινά και Ορφέας Παπαδημητρίου
Τιμές εισιτηρίων
- Κανονικό: 10 €
- Ανέργων, ατέλεια, άνω των 65, πολύτεκνοι: 8 €