Ergotherapy x Frienship with Dasha Rush
Κοινοποίηση

Πολυχώρος Πολιτισμού και Αθλητισμού We
Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Ώρα έναρξης: 23:00

Ergotherapy x Frienship with Dasha RushΤο Σάββατο 24/12 το ergotherapy μαζί με την Friendship Collective υποδέχεται την Dasha Rush, τον Conceptual with Ralfmann για ένα ξεχωριστό act, την Tauceti, τον MIke Konstantinidis και τον Nases Morur στον πολυχώρο We.

Η παραμονή των Χριστουγέννων είναι τόσο κοντά και αποφασίσαμε να τη γιορτάσουμε με το Friendship Collective με έδρα το Βερολίνο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε θερμά τον Dasha Rush το Σάββατο 24/12.

Ο αγαπημένος μας κάτοικος Conceptual επιστρέφει, φέρνοντας μαζί τον Ralfmann για μια μοναδική πράξη τέχνης. Επίσης, με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε για πρώτη φορά τον Tauceti και τον Mike Konstantinidis και φυσικά τον Nases Morur.

Ελάτε μαζί μας για ένα εορταστικό rave!

Line up

  • Dasha Rush
  • Conceptual + Ralfmann
  • Tauceti
  • Mike Konstantinidis
  • Nases Morur

Βιογραφικό

Η Dasha Rush είναι μια Ρωσικής καταγωγής καλλιτέχνις που περνά το χρόνο της περιπλανώμενη σε όλο τον κόσμο ενώ κατασκευάζει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από ηλεκτρονικά έργα μουσικής και τέχνης. Μεταξύ των κυκλοφοριών σε δισκογραφικές εταιρείες όπως οι Sonic Groove και Raster Noton και συνεργασίες με λίγες άλλες, ωστόσο, η πλειονότητα της δουλειάς της κυκλοφορεί με τη δική της αποτύπωση Fullpanda δίσκους και πιο πειραματική υποδισκογραφική Hunger to Create.

Οι αρχές της μουσικής της δραστηριότητας σε πολύ νεαρή ηλικία είχαν γίνει στην πατρίδα της τη Ρωσία. Προχωρά οργανικά ενώ μετακομίζει στη Γαλλία, εξελισσόμενη ως συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής, παραγωγός και dj, μπαίνει σε πειραματισμούς με τις ποικίλες μορφές των Τεχνών δημιουργώντας συνεργαζόμενη με χορευτές, ζωγράφους.

Η Rush βλέπει το είδος ως σημείο εκκίνησης, όχι ως προορισμό. Και φέρνει ένα μείγμα μάλλον σπάνιων ηλεκτρονικών πειραματισμών που μοιάζει περισσότερο με τη σύντομη κίνηση της underground μουσικής, οι ρίζες τέτοιων εν μέρει πηγαίνουν πίσω στις αρχές του 20ου αιώνα και καταλήγουν σε σημαντικά Κινήματα Τέχνης μέχρι σήμερα.

Το τελευταίο της άλμπουμ στο Raster-Noton, Sleepstep, θα μπορούσε να είναι μια μεταφορά για το μουσικό της έργο: “Αυτά τα 16 κομμάτια είναι μεταδόσεις από εκείνη την κατάσταση μεταξύ ύπνου και εγρήγορσης”, είπε ο Tony Naylor, μια αντανάκλαση των ενδιάμεσων ζωνών που συχνά κατοικεί η μουσική της. Αδιάφορο αλλά έντονο, βάναυσο αλλά τρυφερό, ομιχλώδες αλλά καθαρό — Το Sleepstep ήταν μια υπέροχη μάζα αντιφάσεων. Το να μην είναι το ένα ή το άλλο είναι ζωτικής σημασίας για τη Rush, κάτι που συμβαδίζει με το δυνατό ανεξάρτητο σερί της.

Στην Rush αρέσει να πιέζει και να επεκτείνει τα όρια της σύγχρονης μουσικής στο όριο, εξακολουθεί να ενθαρρύνει τον πειραματισμό με διάφορες μουσικές (και μη) φόρμες και τη συναρμολόγηση σε μια στοχαστική σύνθεση σε πολυεπιστημονικά έργα.

Συνοψίζοντας, η Dasha είναι ζωντανή ερμηνεύτρια, συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής, καλλιτέχνης ήχου και Dj, αλλά η δουλειά της είναι εξίσου εστιασμένη μακριά από την πίστα και μερικές φορές μακριά από την ίδια τη μουσική.

Στον παράξενο και στριμμένο κόσμο της, οι μηχανές είναι οι πρωταγωνιστές ενός νεορομαντισμού, πλεγμένου με ανθρώπινα όνειρα.

Τιμές εισιτηρίων

  • Early birds: 15 €
  • Προπώληση: 18 €
  • Κανονικό: 20 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

24 Δεκεμβρίου 2022 23:00

Λήξη:

24 Δεκεμβρίου 2022 23:59

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη

GPS:

40.625899700607256, 22.958167966131604