Εορταστική συναυλία με την Mezzo Soprano Σταματία Μολλούδη
Κοινοποίηση

Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων
Θεατρική Σκηνή “Σοφία Βέμπο”
Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Ώρα έναρξης: 19:30

Εορταστική συναυλία με την Mezzo Soprano Σταματία ΜολλούδηΜια μοναδική εορταστική συναυλία που περιλαμβάνει πασίγνωστες κλασικές και οπερατικές άριες καθώς και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες που όλοι έχουμε στα αυτιά μας! Ένα πλούσιο και ευρηματικό ρεπερτόριο θα μας χαρίσει η Μέτζο Σοπράνο Σταματία Μολλούδη με την συνοδεία μικρού ορχηστρικού και φωνητικού συνόλου και εξαιρετικούς καλεσμένους, σε μια παραγωγή του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Μια βραδιά βγαλμένη μέσα από τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα όνειρα μας, με όλες αυτές τις μελωδίες που όλοι μας ξέρουμε, χωρίς να ξέρουμε ότι τις ξέρουμε.

Η Μezzo Soprano Σταματία Μολλούδη ύστερα από εμφανίσεις της σε Μέγαρα και λυρικά θέατρα της Ελλάδας και του εξωτερικού, παρουσιάζει μια μοναδική συναυλία βγαλμένη μέσα από τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα όνειρα μας, με άριες, ευρωπαϊκά κάλαντα, διαχρονικές λυρικές μελωδίες και χριστουγεννιάτικα τραγούδια εκτελεσμένα με έναν μοναδικό τρόπο. Η φωνή της θα γίνει όχημα και η εορταστική ατμόσφαιρα θα μας κατακλύσει, έτσι ώστε ο κάθε ακροατής να είναι νιώσει την μαγεία των γιορτών τις άγιες αυτές ημέρες. Μαζί με τους συνεργάτες και τους καλεσμένους της θα παρουσιάσει μια συναυλία τελείως διαφορετική απ’ ότι έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε.

Ο πρωτοποριακός συνδυασμός των κλασικών κομματιών με νέα σύγχρονα δημοφιλή τραγούδια σκοπεύει να προσεγγίσει όχι μόνο το εκπαιδευμένο μουσικό κοινό, αλλά και το μη εξοικειωμένο με το είδος ευρύ κοινό και να το φέρει σε επαφή με την μαγεία της οπερατικής και λυρικής μουσικής. Όλα αυτά σε ένα πλαίσιο κατάνυξης και χριστουγεννιάτικης θαλπωρής..

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τραγουδισμένες σε Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά , Γαλλικά θα εναλλαχθούν με γνωστές άριες των Rossini, Bizet, Mozart, Gounod και Handel, και πολλές ακόμη γνωστές σε όλους μας μελωδίες. “Oh holy night”, “Ave Maria”, “Noel” και “Habanera”, αλλά και “ Con te partiro “ και “ O sole mio “. Ο Mascagni θα συναντήσει τον Bizet και ο Rossini τον Webber. ‘Ολοι μαζι τραγουδώντας “Halleluja” και “Άγια νύχτα” θα φτιάξουμε την πιο όμορφη και μουσική χριστουγεννιάτικη νύχτα του χρόνου.

Συντελεστές

 • Σταματία Μολλούδη: MezzoSoprano
 • Plus special Guests
  • Roy Espinoza: Βαρύτονος
  • Stefan Nedanoski: Τενόρος
 • Πιανο: Φοίβος Φίλκας
 • Άρπα: Αγάπη Φασούλα
 • Συμμετέχουν
  • Δημήτρης Γρηγόρης Καλογιάννης: κόντρα τενόρος
  • Ζωή Λιάπη: σοπράνο
  • Φωνητικό σύνολο VoicePortal: Μαρία Αρβανίτη, Ρενέ Αδακτύλου, Ευαγγελία Καραβάτου, Χριστίνα Καραολάνη, Ζωή Λιάπη, Αλέκος Αρβανίτης, Δημήτρης Ουζούνης, Αποστόλης Χατζημελετίου, Μαρία Τσιλιγκαρίδου, Μαρία Μανέλοβα
 • Μουσική προετοιμασία: Ζωή Λιάπη
 • Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σταματία Μολλούδη

Μια παραγωγή του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Τιμές εισιτηρίων

Είσοδος ελεύθερη

Εκκίνηση:

28 Δεκεμβρίου 2022 19:30

Λήξη:

28 Δεκεμβρίου 2022 21:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Μεγ. Αλεξάνδρου 24, Αμπελόκηποι

GPS:

40.6540956, 22.9234641