Δημήτρης Νικολούδης: Εκεί… στην άκρη του δρόμου
Κοινοποίηση

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Πλατεία
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Ώρα έναρξης: 21:00

Διοργάνωση: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Καλοκαίρι στο Μέγαρο

Πληροφορίες

Δημήτρης ΝικολούδηςΜε μακρόχρονη και διακεκριμένη πορεία στα τεκταινόμενα της μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Νικολούδης έχει διαγράψει τη δική του ιδιαίτερη και επιτυχημένη διαδρομή.

Κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων του lockdown, ο Θεσσαλονικιός ερμηνευτής ζήτησε και συγκέντρωσε πρωτόλειο υλικό από αγαπημένους δημιουργούς-φίλους με τους οποίους συνεργάστηκε είτε δισκογραφικά είτε συναυλιακά. Οι φίλοι του ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και με το τέλος της πανδημίας μπήκε στο στούντιο και ηχογράφησε τα 13 τραγούδια που του χάρισαν. Δημιουργοί όπως οι Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Παντελής Θαλασσινός, Γιώργος Καζαντζής, Φίλιππος Γράψας, Κώστας Θωμαΐδης, Δημήτρης Λέντζος, Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Σταύρος Ζαφειρίου, Χρήστος Βερνάρδος, Πάρις Παρασχόπουλος, Κώστας Πρατσινάκης, Χρήστος Κολοβός, Γιάννης Τσολακίδης, του εμπιστεύτηκαν τις δημιουργίες τους και έτσι εκδόθηκε ο δίσκος του Εκεί…στην άκρη του δρόμου, αρκετά χρόνια μετά την τελευταία παρουσία του στη δισκογραφία.

Στις ομώνυμες συναυλίες της φετινής χρονιάς, ο Δημήτρης Νικολούδης παρουσιάζει μέρος της νέας δουλειάς του, τραγούδια της οποίας μπλέκονται αρμονικά με αγαπημένες δημιουργίες των συνθετών και στιχουργών του δίσκου αλλά και τραγούδια από την δική του προσωπική δισκογραφία.

Ο νέος δίσκος του Δημήτρη Νικολούδη “Εκεί…στην άκρη του δρόμου” κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022 από τις εκδόσεις Μετρονόμος.

Συντελεστές

  • Δημήτρης Νικολούδης: Τραγούδι
  • Σάκης Λάιος: Ενορχηστρώσεις, πιάνο, πνευστά, κρουστά
  • Σάββας Λαγγίζος: Κιθάρα, λαούτο, πιάνο
  • Μιχάλης Πιπέρκος: Πνευστά

Τιμές εισιτηρίων

  • Κανονικό: 10 €
  • Μειωμένο: 5 €

Δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου

  • Φοιτητές, μαθητές, παιδιά, άνεργοι, πολύτεκνοι, σπουδαστές ωδείων, κάτοχοι Κάρτας Αλληλεγγύης, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, κάτοχοι Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας, ΑμεΑ, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστές σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) και σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ).
  • Τα φοιτητικά, τα μειωμένα ή άλλα ειδικά εισιτήρια είναι έγκυρα μόνο με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών κατά την είσοδο και εφόσον αυτά είναι σε ισχύ.
  • Για ανέργους απαιτείται η προσκόμιση της ηλεκτρονικής ανανέωσης της κάρτας ανεργίας.
  • Τα μειωμένα εισιτήρια δεν ισχύουν για φοιτητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου και για φοιτητές που φέρουν φοιτητική ταυτότητα με την ένδειξη “Δεν ισχύει”.
Εκκίνηση:

13 Ιουλίου 2023 21:00

Λήξη:

13 Ιουλίου 2023 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

25ης Μαρτίου και Παραλία

GPS:

40.598346, 22.948513