Aries [UK] with SKG’s Dub Alliance, J Bunny and Shy Nee
Κοινοποίηση

Block 33
Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Οι πόρτες ανοίγουν στις 00:30

Πληροφορίες

Aries [UK] with SKG's Dub Alliance, J Bunny and Shy NeeEnter Events & TMR Entertainment present:

Dub Pistols Afterparty:

 • Aries [Born On Road / UK]
 • SKG’s Dub Alliance
 • J Bunny & Shy Nee [Jungle/ Massive]

Ένα σπουδαίο και δυνατό afterparty περιμένει όσους παραμείνουν στο Block 33 μετά τη συναυλία των Dub Pistols αλλά και όσους αποφασίσουν να έρθουν μόνο γι’ αυτό στις 00:30.

O Βρετανός Aries, ένας από τους πιο καταξιωμένους DJ & παραγωγούς της παγκόσμιας Jungle σκηνής, 3 φορές βραβευμένος ως «Best Jungle DJ» και μέλος του διεθνούς φήμης label Born on Road επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τους εκρηκτικούς SKG’s Dub Alliance και τους J Bunny & Shy Nee!

Jungle, DnB, Dub, Reggae & Ragga ήχοι στα καλύτερα τους!

Βιογραφικό Aries

Η reggae και η jungle είναι μουσικά είδη με δυνατές ρίζες στην Μ. Βρετανία και ο Aries έχει ενσωματώσει και τις δύο μουσικές κουλτούρες, οι οποίες έχουν καθορίσει σε μεγάλο βαθμό ολόκληρο το ήθος του γύρω από την παραγωγή και το DJing. Είναι η ακεραιότητα και αφοσίωση του στη ragga / jungle σκηνή, αυτά τα οποία έχουν κερδίσει το σεβασμό μεταξύ των ομότιμών του, το οποίο σημαίνει ότι σηκώνει πλέον διεθνώς τη σημαία του σύγχρονου sound-system, καθώς κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου Jungle DJ για το 2016!

Ο ήχος του Aries, συνδυάζει την vintage Jungle αισθητική με ‘’παραδοσιακή’’ reggae και όλα αυτά ‘’φινιρισμένα’’ με σύγχρονες τεχνικές παραγωγής. Το τελικό προϊόν είναι ο προσωπικός του Dubwise τόνος σε ένα αληθινά εγχώριο Βρετανικό μουσικό είδος, την Jungle.

Συγκαταλέχθηκε στην πρώτη γραμμή της Jungle, έπειτα από κυκλοφορίες του σε θρυλικά record labels όπως Congo Natty, Dread και V Recordings, και επιπλέον ο Aries έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς καλλιτέχνες, που σε καμιά περίπτωση δεν σταματάν στις συνεργασίες με τους Top Cat, David Boomah, Solo Banton, Nanci & Phoebe, Demolition Man, Jah Mason και Johnny Osbourne!

Τα dj sets του είναι περιζήτητα σε όλο τον πλανήτη έχοντας παίξει στις περισσότερες μεγάλες χώρες.

Πίσω στο 1990, ο Aries ξεκίνησε να παίζει σε ένα πειρατικό σταθμό, στην γενέτειρά του το Birmingham όπου η reggae και η underground dance μουσική κυριαρχούσαν στα ερτζιανά. Εκεί έμαθε την τεχνική του σαν DJ. ‘Έπειτα, ασχολήθηκε με την οργάνωση parties και τελικά κατέληξε στο studio ηχογράφησης απ’ όπου και δημιουργεί μουσική από τότε.

Τα projects του Aries ποικίλλουν από προσωπικές του παραγωγές, σε συνεργασίες με άλλους παραγωγούς, από τον Gold Dubs στους Kelvin 373, στο θρυλικό Chopstick Dubplate crew το οποίο είναι το πρώτο διεθνές Reggae / Jungle crew και αποτελείται από τον ίδιο, τον Jacky Murda και τον Tuffist. Πρόσφατα, πειραματίζεται πάνω και σε άλλα μουσικά είδη όπως Hip Hop και Dubstep , και όλα καταλήγουν σε μια ωδή στις μουσικές ρίζες του.

Μέσα στις φημολογούμενα κλειστές πόρτες του Jungle Drum & Bass κόσμου το να έχεις την αληθινή υποστήριξη της κοινότητας αυτής είναι αυτό που επικυρώνει την καριέρα σου.

Ο Aries έχει αναγνωριστεί από ηγετικές φιγούρες της σκηνής. Στο πιο εμπορικό κομμάτι, ο Aries «παίζεται» στο BBC radio από τους Toddla T, Zane Lowe, Rob Da Bank και DJ Hype και επιπλέον τα Youtube views του αγγίζουν τα εκατομμύρια. Όλα αυτά προέρχονται από έναν από τους πιο ταπεινούς ανθρώπους που μπορεί να συναντήσεις στη μουσική βιομηχανία.

Είναι αναμφισβήτητα αλήθεια ότι ο Aries θα τηρήσει την συνεχή δέσμευσή του, δηλαδή να ‘’σερβίρει’’ τα πιο αυθεντικά Dubwise Jungle Dubplates στον κόσμο και να προωθεί τον ήχο που αγαπά είτε μέσω προσωπικών του παραγωγών αλλά και συνεργασιών, είτε μέσω των record labels που ‘’τρέχει’’.

SKG’s Dub Alliance

Οι SKG’s Dub Alliance είναι ένα dub / steppa συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Σχεδόν 7 χρόνια από τότε που σχηματίστηκαν, η Alliance έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ, κλαμπ και μπαρ σε όλη την Ελλάδα. Οι ζωντανές τους εμφανίσεις, γεμάτες από επιθετικές μπασογραμμές, σκληρά stepper beats και επιδέξιο έλεγχο των μικροφώνων, έχουν χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο υποσχόμενες live dub εμφανίσεις που έχει να προσφέρει η Ελλάδα. Έχοντας λάβει σημαντική υποστήριξη από διεθνείς ραδιοφωνικούς σταθμούς και djs, ο Big Shine και ο Digital Monk, επίσης γνωστός ως War Elephant από τη Θεσσαλονίκη έχουν βάλει πλώρη για να κατακτήσουν την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο…

Τιμές εισιτηρίων:

 • Γενική είσοδος: 8 €

Προπώληση

 • viva.gr
 • Public
 • Nova
 • Media Markt
 • Shell
 • BP
 • EKO
 • Metro
 • My Market
Εκκίνηση:

19 Μαΐου 2023 23:59

Λήξη:

20 Μαΐου 2023 04:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη

GPS:

40.644035814681, 22.909513976669