8ο G.A. Festival
Κοινοποίηση

Eightball Club
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Ώρα έναρξης: 20:00

8ο G.A. FestivalThe only funk soul festival in town.

Μετά την απουσία δύο χρόνων λογω της πανδημιας, το G.A.Festival, επιστρέφει δυναμικά!

Στις 11 Δεκεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το 8ο G.A.Festival, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο 8ball live stage στη Θεσσαλονίκη.

Μια funk & soul γιορτή που θα παρουσιάσει δύο από τα πιο promising κι ανερχόμενα σχήματα της πόλης και φυσικά τη θρυλική τετράδα της funk!

  • Souled Out\
  • Dynamind Big Band
  • Hardgroove Quartet

Το ωδείο Σίνδου ”Αλέξανδρος” απο το 2013 διοργανώνει το G.A.Festival στη μνήμη του τρομπετίστα και δασκάλου Γιώργου Αβράμογλου.

Σ’αυτή την διοργάνωση, που είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, φιλοξενούνται μπάντες και μουσικοί οι οποίοι διαπρέπουν στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Ενδεικτικά κάποιοι από τους συμμετέχοντες τα προηγούμενα έτη:Hard Groove Quartet, Blues Wire, Nasa Funk, Target Jazz Sextet, Christos Anastasiadis & His Group, Plus n’ Minus Saxophone quartet, Humpty Dumpty, Χρήστος Βλαχογιάννης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Βαργιαμίδης, Γιάννης Παπατριανταφύλλου, Δημήτρης Αγγελάκης,Mουσικοί Περιηγητές, Γεώργιος Μπόγκιας, Αθηνά Νάννου, Μάρκος Βαλαβάνης, Δημήτρης Ματζίρης κ.α. Επίσης στα πλαίσια του φεστιβάλ πραγματοποιούνται σεμινάρια διαφόρων οργάνων και θεμάτων από διακεκριμένους μουσικούς.

Διοργάνωση Ωδείο “Αλέξανδρος”

Γεώργιος Αβράμογλου

Γεννήθηκε στην Σίνδο Θεσσαλονίκης.Σπούδασε στο Κ.Ω.Θ (1975-1986) απ’όπου πήρε δίπλωμα τρομπέτας με άριστα παμψηφεί.Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ορχήστρας “Δ. Μητρόπουλος”, του συνόλου χάλκινων πνευστών και του ‘Brass Trio’ Θεσσαλονίκης.Έδωσε πολλά ρεσιτάλ και ηχογράφησε για το ραδιόφωνο.Το καλοκαίρι του 1989 πήρε ‘Master Trumpet’ από τον διάσιμο Ρώσο τρομπετίστα Timofei Dokshizer.Υπήρξε μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης,της δημοτικής ορχήστρας,της ορχήστρας της Ε.Ρ.Τ και καθηγητής τρομπέτας στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.Σαν σολίστ εμφανίστηκε με την ορχήστρα Νέων Βορείου Ελλάδος της Τέχνης,με την ορχήστρα Νέων της Κ.Ο.Θ και με την δημοτική ορχήστρα Θεσσαλονίκης. Το 1984 ίδρυσε την φιλαρμονική Σίνδου,την σημερινή ορχήστρα νέων Σίνδου,και το 1985 το ωδείο Σίνδου “Αλέξανδρος”.

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 10 €

Εκκίνηση:

11 Δεκεμβρίου 2022 20:00

Λήξη:

11 Δεκεμβρίου 2022 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Πίνδου 1, Λαδάδικα

GPS:

40.6353898, 22.9365095