Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
23-25 Φεβρουαρίου 2024
Ημέρες & ώρες λειτουργίας
- Παρασκευή & Σάββατο: 10:00 – 20:00
- Κυριακή: 10:00 – 18:00
Ταυτότητα Artozyma
Eνα τριήμερο γιορτής και καινοτομίας
Το επαγγελματικό προφίλ της έκθεσης, αναδεικνύουν οι στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις τύπου b2b μεταξύ εκθετών και αγοραστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στα showroom των εκδηλώσεων παρουσιάζονται τα πιο ευφάνταστα και καινοτόμα δημιουργήματα από νέους δημιουργούς, αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες, ενώ παράλληλα, συντρέχουν κορυφαίες εκδηλώσεις, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής, Bakery & Pastry Lab, Master Classes και εκδηλώσεις γαστρονομίας και γευστικής εκπαίδευσης.
Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματίες και γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:
- Με ηλεκτρονική εγγραφή.
Kαταγράφεστε μόνο εάν είστε επαγγελματίες του κλάδου. Eλέγχεται η εγγραφή σας και σας ενημερώνουμε προκειμένου να εκτυπώσετε το καρτελάκι σας. - Με εγγραφή στα κέντρα καταγραφής εμπορικών επισκεπτών στις εισόδους της έκθεσης.
Eίσοδοι περιπτέρων 12 και 15. Απαραίτητη η επίδειξη επαγγελματικής κάρτας ή σφραγίδας της εταιρείας. - Με πληρωμή εισιτηρίου 15 €
Σημαντική ενημέρωση
Ομαδικές επισκέψεις από επαγγελματικές σχολές, σχετικές με τον κλάδο, επιτρέπονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2310291264, 2310291188 και στο email ktrap@helexpo.gr
Η κάρτα εισόδου της Artozyma, ισχύει και για την παράλληλη έκθεση Detrop boutique.