Forward Green – 2η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας – 1η Renewable Energy Tech
Κοινοποίηση

Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
14-16 7-9 Μαρτίου 2023

Πληροφορίες

Forward Green - Renewable Energy Tech

Καινοτόμα και μοναδική διεθνής εκθεσιακή πρωτοβουλία η Renewable Energy Tech.

Το ιδιαίτερο – για τα ευρωπαϊκά και όχι μόνο, εκθεσιακά δεδομένα – εγχείρημα της ΔΕΘ – Helexpo να επεκταθεί στο πολλά υποσχόμενο πεδίο της κυκλικής οικονομίας συνεχίζεται και εμπλουτίζεται.

Η 2η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green θα διοργανωθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 7-9 Μαρτίου 2024 και παράλληλα, σε διακριτό εκθεσιακό χώρο, θα πραγματοποιηθεί η 1η Renewable Energy Tech, μία μεγάλου βεληνεκούς και ευρωπαϊκών προδιαγραφών εμπορική έκθεση αποκλειστικά για την αγορά της πράσινης και έξυπνης ενέργειας.

Η Renewable Energy Tech θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το μεγαλύτερο από πλευράς επισκεψιμότητας ειδησεογραφικό ενημερωτικό portal για θέματα ενέργειας energypress.gr, που διοργανώνει ένα από τα σημαντικότερα ετήσια συνέδρια με άξονα την ενέργεια σε κάθε μορφή.

Η νέα έκθεση θα δώσει τη δυνατότητα στις δεκάδες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της αποθήκευσης ενέργειας, του Υδρογόνου και των “πράσινων” αερίων, της ηλεκτροκίνησης, της εξοικονόμησης, των έξυπνων εφαρμογών διαχείρισης και συνολικά στους κλάδους της πράσινης ενεργειακής οικονομίας, να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να έρθουν σε επαφή με τους εν δυνάμει συνεργάτες ή ανταγωνιστές τους.

Στο πλαίσιο της Renewable Energy Tech θα πραγματοποιηθεί σημαντικό διεθνές συνέδριο για τις ΑΠΕ, την αποθήκευση και τις πράσινες τεχνολογίες, ενώ στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις έχουν προβλεφθεί ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις.

Η Forward Green και η Renewable Energy Tech αναμένεται ότι θα αποτελέσουν το πιο ισχυρό εκθεσιακό δίδυμο της ευρύτερης περιοχής για τα νέα ενεργειακά πρότυπα παραγωγής και κατανάλωσης, καθώς και για τις τεχνολογίες του μέλλοντος, που αλλάζουν δραματικά την οικονομία, αλλά και την καθημερινότητα των σύγχρονων κοινωνιών.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη για ενδιαφερόμενους επαγγελματίες αλλά και για το κοινό, κατόπιν εγγραφής, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Ηλεκτρονική προεγγραφή στην ιστοσελίδα της έκθεσης.
  • Εγγραφή στα κέντρα πληροφοριών στην είσοδο της έκθεσης (Περίπτερο 15).

Επισήμανση

Ομαδικές επισκέψεις από επαγγελματικές σχολές με παιδιά ηλικίας άνω των 18 ετών, επιτρέπονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας με το αρμόδιο τμήμα.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να ακολουθούν τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του διοργανωτή, κατά την είσοδό τους στους χώρους της έκθεσης.

Πάρκινγκ

Διατίθενται δωρεάν θέσεις στάθμευσης για επισκέπτες μέσα στο εκθεσιακό κέντρο με είσοδο των οχημάτων από την πύλη επί της οδού Εγνατία.

Η HELEXPO διαθέτει δύο χώρους στάθμευσης, οι οποίοι λειτουργούν σε 24ωρη βάση:

  • Υπαίθριο πάρκινγκ στην οδό Αγγελάκη με Αλεξάνδρου Σβώλου (επί πληρωμή)
  • Στεγασμένο πάρκινγκ στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (επί πληρωμή), www.helexpo.gr

Σε πολύ μικρή απόσταση από το Εκθεσιακό Κέντρο λειτουργούν ακόμη:

  • Υπόγειο πάρκινγκ δήμου Θεσσαλονίκης, δημαρχιακό μέγαρο (επί πληρωμή)
  • Πάρκινγκ ΧΑΝΘ, πλατεία ΧΑΝΘ (επί πληρωμή)

Περισσότερες πληροφορίες για την Forward Green Expo

Περισσότερες πληροφορίες για την Renewable EnergyTech

Εκκίνηση:

9 Μαρτίου 2024 10:00

Λήξη:

9 Μαρτίου 2024 19:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Εγνατία 154

GPS:

40.6276637, 22.9550758