Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών Freskon 2023
Κοινοποίηση

Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
23-25 Απριλίου 2023

Σημείο αναφοράς για τον κλάδο φρούτων και λαχανικών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών Freskon 2022Το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon αποτελεί το επίκεντρο των εξελίξεων στον κλάδο των φρέσκων προϊόντων τα τελευταία 7 χρόνια, συνιστώντας τη μεγαλύτερη συνάντηση παραγωγών και ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η Freskon έχει ως στόχο την ανάδειξη εξαιρετικών προϊόντων φρούτων και λαχανικών, την ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών και τη διεύρυνση συνεργασιών μέσα από μια ποιοτική εκθεσιακή διοργάνωση με στοχευμένο πρόγραμμα Β2Β συναντήσεων, διεθνή συνέδρια και ομιλίες, παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων.

Συμμετέχουν: Συνεταιρισμοί, παραγωγοί, χονδρέμποροι φρούτων & λαχανικών, εισαγωγείς και εξαγωγείς φρούτων και λαχανικών, αλυσίδες Supermarket από Ελλάδα και εξωτερικό, εταιρείες μεταφορών και logistics, εταιρείες συμβούλων, ποιοτικού ελέγχου και πιστοποίησης, μηχανήματα, υλικά συσκευασίας και τυποποίησης.

Η είσοδος επιτρέπεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:

  • Με ηλεκτρονική εγγραφή
  • Καταγράφεστε και εκτυπώνετε το καρτελάκι σας
  • Με εγγραφή στα κέντρα καταγραφής εμπορικών επισκεπτών στις εισόδους της έκθεσης (είσοδοι περιπτέρων 15 και 13). Απαραίτητη η επίδειξη επαγγελματικής κάρτας ή σφραγίδα της εταιρείας.
  • Με εισιτήριο. Κόστος εισόδου: 20 €

Σημ. Ομαδικές επισκέψεις από σχολεία – επαγγελματικές σχολές δεν επιτρέπονται.

Περισσότερες πληροφορίες

Εκκίνηση:

25 Απριλίου 2023 10:00

Λήξη:

25 Απριλίου 2023 17:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Εγνατία 154

GPS:

40.6276637, 22.9550758