Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021 | Εκδήλωση Απονομής

Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021 | Εκδήλωση Απονομής
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 30/08/2021

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 85ης ΔΕΘ!

Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021 | Εκδήλωση ΑπονομήςΤο Επιμελητήριο Χαλκιδικής θέλοντας να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας οι οποίες διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς και να τονώσει την επιχειρηματική άμιλλα, διοργανώνει εκδήλωση απονομής βραβείων επιχειρηματικότητας αφιερωμένη σε αυτούς που ξεχώρισαν. Η εκδήλωση αφορά στη βράβευση καταξιωμένων επιχειρήσεων, μέλη του Επιμελητηρίου από τους τέσσερις τομείς δράσης του, το Εμπορικό, Μεταποιητικό, Τουριστικό, Υπηρεσιών.

Τα βραβεία που θα απονεμηθούν σε επιχειρήσεις της Χαλκιδικής, δεν θα αφορούν απλώς επιχειρηματικές επιτυχίες που αποτυπώνονται σε νούμερα και οικονομικά αποτελέσματα, αλλά θα αφορούν επιπλέον και την επιβράβευση ανθρώπων, αντιλήψεων, αξιών.

Θα διακριθούν οι επιχειρήσεις που:
  • Τόλμησαν να επενδύσουν στη γνώση, στον άνθρωπο, στην καινοτομία, στην ποιότητα.
  • Κατάφεραν να κερδίσουν την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.
  • Κατάφεραν να συνδέσουν την επιχειρηματική τους λειτουργία με το σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και με την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, να θέσουν φιλόδοξους στόχους, να επενδύσουν σε αξίες.

Στην εκδήλωση θα παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, εκπρόσωποι φορέων και επιχειρηματίες της Χαλκιδικής.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των παράλληλων εκδηλώσεων της 85ης ΔΕΘ και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εσωτερικών, Οικονομικών, Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Θα ακολουθήσει δεξίωση, με ειδικά σχεδιασμένο μενού από την ομάδα των chef του ξενοδοχείου, που θα αναδειχθούν τα προϊόντα, χορηγία των παραγωγών της Χαλκιδικής. Ιδιαίτερα εδέσματα με τυροκομικά, θαλασσινά, κρέατα, ελαιόλαδο, ποικιλία από ελιές και μέλι, ιδιαίτερα τσίπουρα, βραβευμένα κρασιά και τοπικές μπύρες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν οι καλεσμένοι στους κήπους του Pomegranate.

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Pomegranate Wellness Spa Hotel, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι οι δημοσιογράφοι Μαρία Σαμολαδά και Νίκος Υποφάντης.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με πρόσκληση.

Μάθετε περισσότερα για τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας: https://www.epichal.gr/chalkidiki/articles/article.jsp

Κοινοποίηση