Νέα Ταλέντα της Κλασικής Μουσικής
Κοινοποίηση

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Φουαγιέ Μ2
Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Ώρα έναρξης: 12:00

Διοργάνωση: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης

Νέα Ταλέντα της Κλασικής ΜουσικήςΟ Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΣΦΜΘ) συνεχίζει – μετά την αναγκαστική διακοπή δραστηριοτήτων, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού – τον επιτυχημένο κύκλο εκδηλώσεων “Τα Νέα Ταλέντα της Κλασικής Μουσικής”, που πραγματοποιείται σε χώρους του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Στον κόσμο της κλασικής μουσικής, η ανανέωση κρίνεται πάντοτε απαραίτητη, ώστε να ανανεώνεται το ενδιαφέρον του κοινού. Κάθε γενιά μουσικών διαθέτει μεγάλα ταλέντα. Η νέα γενιά των μουσικών – οι οποίοι φιλοδοξούν να διαδεχθούν τους διάσημους σολίστες – διαθέτει μεγάλη επιμονή, διεκδικώντας δυναμικά τον προσωπικό της χώρο στο ανταγωνιστικό μουσικό στερέωμα.

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης στέκεται, όλα αυτά τα χρόνια, δίπλα σε όλους αυτούς τους νέους μουσικούς, δίνοντάς τους την ευκαιρία αλλά και το βήμα να ξεδιπλώσουν την τέχνη τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Έτσι, οι καλύτεροι σπουδαστές ηλικίας 6 με 30 ετών – με «όπλα» τα δοξάρια, τις παρτιτούρες, τα χέρια ή τις φωνές τους – παρουσιάζουν τη μουσικότητά τους.

Οι έως τώρα διοργανώσεις στο πλαίσιο αυτού του κύκλου σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία με παρουσίαση μεγάλων μουσικών ταλέντων και με εντυπωσιακή προσέλευση κοινού – γεγονός άκρως ενθαρρυντικό για την ανταπόκριση της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης στην καινούργια αυτή πρωτοβουλία του ΣΦΜΘ.

Τιμές εισιτηρίων

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου

Εκκίνηση:

11 Μαρτίου 2023 12:00

Λήξη:

11 Μαρτίου 2023 14:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

25ης Μαρτίου και Παραλία

GPS:

40.598346, 22.948513