Μαρία Παπαγεωργίου
Κοινοποίηση

Μύλος Club
Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης:
22:00

Πληροφορίες

Μαρία ΠαπαγεωργίουΎστερα από μία σειρά σημαντικών παραστάσεων και συνεργασιών και μετά από την ιδιαίτερη αίσθηση και τον ενθουσιασμό που προκάλεσε η πρόσφατη παράσταση – πρόταση που κόμισε στην ελληνική μουσική με τη νέα ανάγνωση των έργων του Θάνου Μικρούτσικου, η Μαρία Παπαγεωργίου μας προσκαλεί στη συγκίνηση της ερμηνείας και της τέχνης της, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 στο Mylos Club Thessaloniki.

Η χαρισματική ερμηνεύτρια – που χαρακτηρίστηκε και ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς για το 2023 από τον Τύπο – συλλέγει τις πρόσφατες εμπειρίες της, αναδιαμορφώνει τον ήχο της, εμπλουτίζει το πρόγραμμά της και υποδέχεται την άνοιξη, μαζί με την εξαιρετική μπάντα της.

Με τη δεκάχρονη πλέον προσωπική της δισκογραφία, αλλά και την ικανότητα της στις νέες αναγνώσεις αγαπημένων τραγουδιών μέσα από την ευρύτερη έννοια της μουσικότητας και τη συνεργασία της με σημαντικούς ανθρώπους στην ελληνική και διεθνή πλέον δισκογραφία, η Μαρία δημιουργεί ένα σπάνιο ηχητικό περιβάλλον, όπου πλέκονται οι δεκαετίες, οι γλώσσες, οι τραγουδοποιοί και οι ιστορίες τους.

Η συνάντησή της με τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Θάνο Μικρούτσικο, η καρμική σύνδεσή της με τον Παύλο Παυλίδη, η αγάπη της για τον Τζίμη Πανούση και τα Διάφανα Κρίνα και ο σεβασμός της για τους παραδοσιακούς σκοπούς, συνθέτουν μια παράσταση προσωπική και γοητευτική, φτιαγμένη από τρυφερότητα και δυναμισμό, ένταση και λυρισμό, αφοπλιστική ειλικρίνεια και χιούμορ καθώς και εκείνη τη σπάνια και οικεία ατμόσφαιρα που καταφέρνει εδώ και χρόνια να δημιουργεί με συνέπεια στα live της.

Συντελεστές

  • Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρες
  • Θάνος Μιχαϊλίδης – τύμπανα
  • Γιώργος Ντάνης – μπάσο
  • Weronika Kijewska – τσέλο
  • Ειρήνη Ζούτσου – φωνητικά
  • Βασιλική Κωνσταντέλλου – φωνητικά

Για κρατήσεις θέσεων με τραπέζι τηλεφωνικά στο 2310510081

Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας στο Facebook Mylos Club Thessaloniki με το ονοματεπώνυμό σας, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ατόμων κράτησης.

Τιμές εισιτηρίων

  • Προπώληση ορθίων: 13 €
  • Ταμείο ορθίων: 15 €
  • Προπώληση καθήμενων – Πλατεία Ζώνη Β & εξώστης: 15 €
  • Προπώληση καθήμενων – Πλατεία ζώνη Α: 18 €

Παρακαλούμε μετά την αγορά του εισιτηρίου σας να μας ενημερώσετε για την κράτηση σας και των αριθμό ατόμων του τραπεζίου σας.

Προπώληση

Εκκίνηση:

8 Μαρτίου 2024 22:00

Λήξη:

8 Μαρτίου 2024 23:59

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Αν. Γεωργίου 56

GPS:

40.642795527197, 22.919125141366