Η Παναγία των Παρισίων

Metropolitan: The Urban Theater
22-29 Οκτωβρίου 2023

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

  • Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023: 11:30 & 18:00
  • Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023: 11:30

Πληροφορίες

Η Παναγία των ΠαρισίωνΗ Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει την χειμερινή περίοδο 2023-2024, με μια ολοκαίνουρια παραγωγή, παρουσιάζοντας την Παναγία των Παρισίων σε διασκευή και σκηνοθεσία Πασχάλη Αραμπατζή. Ένα φαντασμαγορικό και διαδραστικό ροκ μιούζικαλ που θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους. Μια παράσταση για όλη την οικογένεια βασισμένησε ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα στον κόσμο και διαχρονικά αριστουργήματα του Βίκτωρος Ουγκώ.

“Η Παναγία των Παρισίων” είναι ένα έργο που μιλά για την αγάπη, την φιλία, την ηθική, την ενσυναίσθηση, την αξία της διαφορετικότητας και τη δύναμη της αποδοχής της, καταγγέλλοντας τις αυθαιρεσίες της εξουσίας και τις κοινωνικές διακρίσεις.

Πραγματικός πρωταγωνιστής του έργου είναι ο ίδιος ο καθεδρικός ναός, η περίφημη Παναγία των Παρισιών, στην σκιά της οποίας διαδραματίζεται η ιστορία του δύσμορφου κωδωνοκρούστη Κουασιμόδου, της όμορφης τσιγγάνας Εσμεράλδας και των υπόλοιπων ηρώων του έργου που έχουν ζωγραφιστεί με εξαίσιες πινελιές από τη φλογερή και συνάμα χαριτωμένη πένα του μεγάλου συγγραφέα. Μια ιστορία που περιγράφει τα κακώς κείμενα του μεσαίωνα και αγγίζει έννοιες διαχρονικές και ανθρώπινες που θυμίζουν την σκληρότητα και την βία της σημερινής εποχής.

Με μία σύγχρονη απόδοση και σεβασμό στο κλασσικό λογοτεχνικό μυθιστόρημα του Βίκτωρος Ουγκώ, η παράσταση με συναρπαστική και γρήγορη εξέλιξη, γεμάτη χιούμορ, μουσική, τραγούδι και χορό, είναιαφιερωμένη σε όλη την οικογένεια. Θα αγαπηθεί, θα εμπνεύσει και θα σαγηνεύσει το ενδιαφέρον των μικρών και των μεγάλων μας φίλων!

Τιμές εισιτηρίων

  • Ζώνη Α: 15 €
  • Ζώνη Β: 12 €

Προπώληση εισιτηρίων:

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

22 Οκτωβρίου 2023 11:30

Λήξη:

22 Οκτωβρίου 2023 13:30

+2

Περισσότερες προγραμματισμένες ημερομηνίες

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Αλ. Φλέμινγκ 2

GPS:

40.6113498, 22.9544646

3 Προγραμματισμένες Ημερομηνίες