Hyatt Regency Thessaloniki
Grand Ballroom
15 & 16 Απριλίου 2023
Ημέρες & ώρες
- Μ. Σάββατο: μετά την Ανάσταση
- Κυριακή του Πάσχα: 13:00 – 17:00
Πληροφορίες
Το Hyatt Regency Thessaloniki στρώνει το τραπέζι για εσάς και την οικογένειά σας και σας υποδέχεται με παραδοσιακές γεύσεις & αρώματα, που δημιούργησαν ο executive chef Απόστολος Αλτάνης και η ομάδα του.
Το Μεγ. Σάββατο, μετά την Ανάσταση, η παραδοσιακή μαγειρίτσα & τα κόκκινα αβγά έχουν την τιμητική τους σε έναν μπουφέ γεμάτο συνοδευτικά, σαλάτες & γλυκά.
Την Κυριακή του Πάσχα η παράδοση στο Hyatt Regency Thessaloniki αρχίζει από το πρωίμε το ψήσιμο των αρνιών στους κήπους του ξενοδοχείου.
Στο Grand Ballroom στήνεται ο πασχαλινός μπουφές με εκλεκτά εδέσματα,όπως αρνί σούβλας, κοκορέτσι, κρύα και ζεστά ορεκτικά, ποικιλία από σαλάτες,live carving και κοντοσούβλι.
Ξεκινήστε με ένα απεριτίφ ούζου και λαχταριστά μεζεδάκια, συνεχίστε με κρασί και γλεντήστε παραδοσιακά με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Trio Musicanti (Μανώλης Καραντίνης, Αχιλλέας Σοφούδης, Θάνος Γκιουλετζής).
Εννοείται πως από το τραπέζι δεν θα λείπουν τα ελληνικά γλυκά, ολόφρεσκα ταρτάκια, τούρτες, φρεσκοκομμένα φρούτα και συντριβάνι σοκολάτας για τους λάτρεις της σοκολάτας και τους μικρούς φίλους.
Πληροφορίες: 2310401411
Τιμές εισιτηρίων
- Μ. Σάββατο
- Κανονικό: 65 €
- Παιδιά 6-12 ετών: 32,50 €
- Κυριακή του Πάσχα
- Κανονικό: 95 €
- Παιδιά 6-12 ετών: 47,50 €
- Παιδιά (0 – 6 ετών): δωρεάν