Διάπλους | Κώστας Αναστασιάδης & Δημήτρης Μαχλής | Τα πρόσωπα του ήχου
Κοινοποίηση

Μικρή Σκηνή
Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:00

Πληροφορίες

Διάπλους | Κώστας Αναστασιάδης & Δημήτρης Μαχλής | Τα πρόσωπα του ήχου“Τα Πρόσωπα του ήχου” παρουσιάζουν την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στις 21:00 στη “Μικρή Σκηνή” οι “Διάπλους” (Κώστας Αναστασιάδης – τύμπανα, τάμπλα και ο Δημήτρης Μαχλής – κιθάρα, ούτι).  Η “Μικρή Σκηνή”, είναι το νέο πολιτιστικό στέκι της πόλης μας στην Κ. Τούμπα, Επταλόφου 14, σε έναν χώρο όπου έχει γραφτεί μεγάλη ιστορία και που φιλοξενεί ποιοτικές παραστάσεις μουσικής και θεάτρου.

Ο Κώστας και ο Δημήτρης έχουν αφήσει το στίγμα τους και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού τόσο σε ζωντανές εμφανίσεις όσο και σε ηχογραφήσεις. Οι Διάπλους είναι η άνθιση μιας μακροχρόνιας μουσικής σχέσης και ως ντουέτο φέρνουν στο τραπέζι την πολυετή εμπειρία τους για να παρουσιάσουν ένα ηχητικό όραμα που είναι ταυτόχρονα διαχρονικό και σύγχρονο. Ακούγονται νέες συνθέσεις αλλά και κομμάτια παραδοσιακά που μέσα από ένα βαθύ σεβασμό, τα ντύνουν με ήχους και ρυθμούς σύγχρονους μαγεύοντας τον ακροατή μέσω του αυτοσχεδιασμού τους.

Πρόκειται για μια απόδραση στο παρελθόν με σκοπό την απόλυτη απόλαυση, το άνοιγμα των δρόμων της μουσικής, τον ερεθισμό ψυχής και πνεύματος μέσα από το ρίγος του κορμιού που ο διάλογος των δύο αυτών μουσικών θα μας ενώσει ώστε να γίνουμε ένα.

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο “Αγροτικόν” στην Κ. Τούμπα και  ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Κρατήσεις: 6944503542

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 10 €
Εκκίνηση:

14 Απριλίου 2024 21:00

Λήξη:

14 Απριλίου 2024 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Επταλόφου 14, Κάτω Τούμπα

GPS:

40.6107813, 22.971752