Έρρικα Πατρικίου και Γιάννης Λεκόπουλος
Κοινοποίηση

Μικρή Σκηνή
Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Ώρα έναρξης: 21:30

Πληροφορίες

Έρρικα Πατρικίου και Γιάννης ΛεκόπουλοςΤο Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στον χώρο της «Μικρής Σκηνής» στην Κ. Τούμπα, θα συνυπάρξουν δύο αγαπημένοι και αισθαντικοί καλλιτέχνες, οι Έρρικα Πατρικίου και Γιάννης Λεκόπουλος, μαζί με τους υπέροχους μουσικούς τους και έχοντας στις αποσκευές τους αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία, αλλά και δικά τους τραγούδια θα καθηλώσουν με τη δυναμική τους ερμηνεία το κοινό.

Η Έρρικα και ο Δημήτρης αγγίζουν με πολλή τρυφερότητα έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως Μ.Χατζιδάκι, Γ.Σπανό, Θ.Μικρούτσικο, Στ.Ξαρχάκο, Γ.Χατζηνάσιο, Στ.Κραουνάκη, Χρ.Νικολόπουλο, Γ.Καζαντζή κ.α. Ευφάνταστες διασκευές, λυρικότητα και ζεστασιά χαρακτηρίζουν τη μουσική παράσταση που επιμελούνται και παρουσιάζουν στο κοινό που πότε συγκινείται, πότε σιγοτραγουδά και πότε ενθουσιάζεται.

Καλεσμένοι τους δύο εξαίρετοι ερμηνευτές, ο Κώστας Πρατσινάκης και ο Φώτης Θεοδωρίδης.

Συντελεστές

  • Πιάνο: Ηλίας Χατζόγλου
  • Ηλεκτρική Κιθάρα: Χρήστος Κασσίδης

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο “Αγροτικόν” στην Κ. Τούμπα και  ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Κρατήσεις: 6944503542

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 8 €
Εκκίνηση:

25 Μαΐου 2024 21:30

Λήξη:

25 Μαΐου 2024 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Επταλόφου 14, Κάτω Τούμπα

GPS:

40.6107813, 22.971752