Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά στο Θέατρο εΦ

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά στο Θέατρο εΦ
Κοινοποίηση
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 01/03/2022

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά στο Θέατρο εΦΉρθε ο καιρός να ανοίξουμε τις πόρτες του «θέατρο εΦ» και στους μικρότερους της παρέας!

Κάθε Σάββατο θα πραγματοποιούνται μεσημεριανές συναντήσεις θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά ηλικίας 9-12 ετών!

Θα περάσουμε τα μεσημέρια μας με άφθονο παιχνίδι, ασκήσεις ενδυνάμωσης του ομαδικού πνεύματος και απολαυστικούς αυτοσχεδιασμούς. Θα ανακαλύψουμε τον μαγικό κόσμο του θεάτρου και των πέντε αισθήσεων με χίλιους δυο τρόπους!

Μέσα από την πρακτική του θεατρικού παιχνιδιού, τα παιδιά ψυχαγωγούνται και επικοινωνούν μέσα από τον συναισθηματικό τους κόσμο. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την σωματική έκφραση μέσα από ελεύθερες δραστηριότητες και μαθαίνουν να δουλεύουν ισότιμα και ομαδικά πάνω στη σκηνή. Το θεατρικό παιχνίδι είναι ο καλύτερος τρόπος για τα παιδιά να εκφραστούν με ειλικρίνεια όσο είναι σε αρμονία με τα συναισθήματά τους. Μέσα από τα παιχνίδια ρόλων ανακαλύπτουν την αλήθεια και καλλιεργούν τη διαισθητική τους ικανότητα.

Δημιουργούμε ένα περιβάλλον ομάδας με τους συμπαίκτες μας και παίζουμε μέσα από το ασφαλές πλαίσιο της απόλυτης αποδοχής, η θεατρική μας σκηνή είναι έδαφος απόλυτης και ειλικρινούς έκφρασης και η δημιουργικότητα και η μοναδικότητα του κάθε παιδιού ρέει αβίαστη και βοηθάει την ομάδα να φτιάξει πρωτότυπες σκηνές, ιστορίες και φανταστικούς χαρακτήρες!

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 € ανά μάθημα (15 € για δύο αδέρφια).

Εμψυχώτριες: Μακρολειβαδίτη Άρετή, Μαργαριτίδου Άννα

Φορέστε την πιο χαρούμενή σας φορεσιά και ελάτε να παίξουμε!

Έναρξη συναντήσεων: Σάββατο 5 Μαρτίου 2022.

Τρόποι επικοινωνίας και δηλώσεις συμμετοχής:

Με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/theatroef
Instagram DM @theatroef
Με e-mail στη διεύθυνση theatroef@gmail.com
Και στα τηλέφωνα: 6948533067, 6980494644

Εναλλακτικά στείλτε μας ονοματεπώνυμο, e-mail και τηλέφωνο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.