Σύγχρονα διαδικτυακά μαθήματα ρομποτικής για παιδιά από την Robotsetgo

Σύγχρονα διαδικτυακά μαθήματα ρομποτικής για παιδιά από την Robotsetgo
Κοινοποίηση
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 09/02/2022

Σύγχρονα διαδικτυακά μαθήματα ρομποτικής για παιδιά από την RobotsetgoΟι εποχές εξελίσσονται, αλλάζουν και όλοι μας πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες. Με εξίσου γρήγορους ρυθμούς εξελίσσεται και η τεχνολογία, όπου με την βοήθεια της έχουμε έρθει τα τελευταία χρόνια σε επαφή με αυτό που ονομάζουμε εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. Έτσι λοιπόν, και η Robotsetgo με την σειρά της, με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, και κατ’ επέκταση των ενηλίκων, προχωράει στην δημιουργία ενός νέου εγχειρήματος που θα αφορά τα σύγχρονα διαδικτυακά μαθήματα. Η εκπαίδευση προχωράει ένα βήμα μπροστά, έτσι ώστε να συναντήσει τον ψηφιακό κόσμο. Σε αυτή τη νέα πρόκληση απαντάει η Robotsetgo συνδυάζοντας την καινοτόμο τεχνολογία, την οποία γνωρίζει καλά, έτσι ώστε το μάθημα να γίνεται εξ αποστάσεως και χωρίς κανένας μας να κινδυνεύσει, πόσο μάλλον τα παιδιά μας.

Είναι σημαντικό ότι μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ανοίγεται ένα παράθυρο στον κόσμο της τεχνολογίας σε όλους ανεξαιρέτως απόστασης, γνώσεων ή προβλημάτων που θα ήταν εμπόδιο στο να έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του προγραμματισμού.

Το μάθημα γίνεται ως εξής Η σύνδεση γίνεται στο Google meet (με την αποστολή από εμάς του link) στην συνέχεια ο εκπαιδευτής αναλύει το θέμα που θα ασχοληθούν γίνεται μια συζήτηση και αρχίζει ο προγραμματισμός ή κατασκευή έτσι ώστε τα μαθήματα να γίνονται από το σπίτι σύγχρονα σε διαδικτυακές τάξεις των 5 ατόμων.

Το κόστος των μαθημάτων είναι 20 € τον μήνα διάρκειας 60 λεπτών. Η πληρωμή θα γίνεται ηλεκτρονικά με όλα τα νόμιμα παραστατικά.

Νέα τμήματα

Arduino Ηλικία 12+ (Έχει κόστος εξοπλισμού 60 €)
Συμπλήρωσε τώρα τη φόρμα ενδιαφέροντος:
https://forms.gle/7LYUxSPPVUEj5Knm8

Manecraft: Ηλικία 12+ (Έχει κόστος άδειας λειτουργίας 60 €) Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος:
https://forms.gle/Ho2yR944h1CnYz2v5

Προγραμματισμός Scratch: Ηλικία 8+
Συμπλήρωσε τώρα τη φόρμα ενδιαφέροντος:
https://forms.gle/NAj85VDw6fkL9fip8

Δηλώστε συμμετοχή με e-mail (διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλικία μαθητού, τέλος τον τρόπο πληρωμής του εξοπλισμού και των μαθημάτων) άμεσα έτσι ώστε να γίνει η δωρεάν αποστολή του εξοπλισμού για να ξεκινήσουν τα μαθήματα. Το κόστος του εξοπλισμού το πληρώνετε εφάπαξ με αντικαταβολή ή σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας.

Robotsetgo
Μ.Αλεξάνδρου 68,
Τρίλοφος Θεσσαλονίκης
τηλ. 6944140426 & 2392400370
e-mail: robotsetgo@gmail.com
https://www.robotsetgo.gr