Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Comedy Festival

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Comedy Festival
Κοινοποίηση
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 19/10/2022

Πρόσκληση ενδιαφέροντος γι συμμετοχή στο Comedy FestivalTo Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει για 6η χρονιά το “Comedy Festival” στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Παρατσίκογλου 1, Ελευθέριο-Κορδελιό (είσοδος από οδό Μοναστηρίου).

Το “Comedy Festival” ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015 απευθυνόμενο σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.

Φέτος το “ Comedy Festival” θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Ιανουαρίου 2023 – 30 Ιανουαρίου 2023

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο φετινό “Comedy Festival” να αποστείλουν στο email kepothe@otenet.gr υλικό σχετικά με την παράσταση που επιθυμούν να παρουσιάσουν όπως, ένα σύντομο βιογραφικό της Θεατρικής Ομάδας, το θεατρικό έργο (Τίτλος, Περίληψη, Συντελεστές, Φωτογραφίες – Στιγμιότυπα από την παράσταση, βίντεο).

H Υποβολή των προτάσεων θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022.

Σας καλούμε και σας περιμένουμε σε ένα γοητευτικό θεατρικό ταξίδι που με την αγάπη σας για το θέατρο και την πίστη σας στον εθελοντισμό να αγκαλιάσουμε και φέτος το “Comedy Festival” γιατί έχουμε όλοι δικαίωμα στο γέλιο.

Για πληροφορίες

Ιστοσελίδα: www.kepo.gr
Τηλέφωνα: 2310602599, 2310421059