Φριτέζα αέρος: Απόλαυσε επιτέλους τηγανητά χωρίς τύψεις

Φριτέζα αέρος: Απόλαυσε επιτέλους τηγανητά χωρίς τύψεις
Κοινοποίηση
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 02/11/2022

Stark StoresΥπάρχει άραγε κάποιος που δεν έχει αδυναμία στα τηγανητά; Ειδικά αυτή η λαχταριστή γεύση της τηγανιτής πατάτας, που τόσο παλεύεις να περιορίσεις, είναι μια πραγματική απόλαυση.

Τι θα έκανες όμως αν υπήρχε τρόπος να τις απολαμβάνεις όσο συχνά θέλεις και μάλιστα χωρίς καμία τύψη για την υγεία ή τα κιλά σου;

Ναι, καλά διαβάζεις. Με τη  φριτέζα αέρος μπορείς να τηγανίσεις πρακτικά τα πάντα, χωρίς λάδι και να κρατήσεις την ίδια απολαυστική γεύση.

Σε τι διαφέρει η φριτέζα αέρος από την κανονική;

Φριτέζα αέροςΗ πιο σημαντική διαφορά της φριτέζας αέρος από μια κλασσική, είναι ότι σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου τηγανητά φαγητά, χωρίς να νιώθεις καμία απολύτως ενοχή.

Η φριτέζα αέρος είναι μια εναλλακτική και υγιεινή πρόταση, ειδικά για εσένα που έχεις αδυναμία στα τηγανητά. Αυτή η πρωτότυπη συσκευή, πραγματικά αξίζει μια θέση στην κουζίνα σου και είναι σίγουρο πως θα σε εντυπωσιάσει.

Ποιο είναι το βασικό της πλεονέκτημα;

Φριτέζα αέροςΓια αρχή πρόκειται για μια συσκευή που λειτουργεί σαν τηγάνιφούρνος και ατμομάγειρας ταυτόχρονα. Το βασικό πλεονέκτημα της φριτέζας αέρος είναι ότι σου επιτρέπει να διατηρήσεις αναλλοίωτη τη γεύση και την υφή των φαγητών, αλλάζοντας απλά τον τρόπο που μαγειρεύεις τα αγαπημένα σου γεύματα.

Δηλαδή πως λειτουργεί;

Είναι πολύ απλό. Αντί να τηγανίζεις ανθυγιεινά, βυθίζοντας τις πατάτες στο λάδι, ο θερμός αέρας κάνει όλη τη δουλειά για εσένα, χαρίζοντάς σου ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η φριτέζα αέρος έχει έναν πρωτοποριακό τρόπο μαγειρέματος. Τι σημαίνει αυτό;

Ουσιαστικά λειτουργεί, χάρη στον θερμό αέρα, που συνεχώς ανακυκλώνεται. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να μαγειρεύεις χρησιμοποιώντας ελάχιστο ή ακόμα και καθόλου λάδι

Τι μπορώ να φτιάξω με τη φριτέζα αέρος;

Το πραγματικό ερώτημα είναι τι δεν μπορείς να φτιάξεις; Πρόκειται για ένα πολυμηχάνημα, που θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. Μερικά από αυτά που μπορείς να φτιάξεις με τη φριτέζα αέρος είναι:

  • Πατάτες
  • Κρέας
  • Ψάρια και πουλερικά
  • Θαλασσινά

Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να ξέρω;

Φριτέζα αέροςΦυσικά και υπάρχουν. Εκτός από το υγιεινό μαγείρεμα, η φριτέζα αέρος είναι πολύ πιο οικονομική σε σχέση με την κανονική. Αυτό σημαίνει λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη οικονομία.

Επίσης, χάρη στην πρωτοποριακή κατασκευή της, μπορείς επιτέλους να αποχαιρετήσεις τις έντονες μυρωδιές από το τηγάνισμα, που μέχρι τώρα δεν έφευγαν ποτέ από την κουζίνα σου. 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις κορυφαίες φριτέζες αέρος, από επώνυμες μάρκες, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Απόκτησέ τη σήμερα και συνδύασε την υγιεινή διατροφή, με την απόλαυση.