Το Λαϊκόν – Αφιέρωμα στον Τόλη Βοσκόπουλο και τη Μαρινέλλα
Κοινοποίηση

Beerfest
Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Ώρα έναρξης: 22:00

Πληροφορίες

Το Λαϊκόν - Αφιέρωμα στον Τόλη Βοσκόπουλο και τη ΜαρινέλλαΗ ορχήστρα «Λαϊκόν» παρουσιάζει μια ωδή σε δύο μύθους, στον αξέχαστο Τόλη Βοσκόπουλο και στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 στο Beerfest Live Stage.

Αμέτρητες επιτυχίες και αξέχαστα τραγούδια έχει ερμηνεύσει ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας από τους πλέον δημοφιλείς και αγαπημένους καλλιτέχνες. «Ανεπανάληπτος», «Οι αναμνήσεις», «Κι έλεγες», «Το φεγγάρι πάνωθέ μου», «Οι άντρες δε μιλούν πολύ», «Τα λόγια είναι περιττά», «Αδέρφια μου αλήτες πουλιά», «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι», «Εγώ αγαπώ μία», «Καρδιά μου μόνη», «Πριν χαθεί το όνειρό μας», «Αγωνία», «Αποκοιμήθηκα», είναι μερικά μόνο από διαλεκτά και αθάνατα κομμάτια, που σφράγισε με τη μοναδική φωνή του ο μεγάλος αυτός ερμηνευτής.

Από πολλούς θεωρείται η σπουδαιότερη καλλιτέχνιδα της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι άδικα! Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1938, η Μαρινέλλα με τη μοναδική φωνή της και τις συγκινητικές της ερμηνείες κατάφερε να αγγίξει χιλιάδες κόσμο. Τραγουδά επαγγελματικά από το 1956. Έχει κυκλοφορήσει πολλά προσωπικά άλμπουμ, τα περισσότερα από τα οποία γνώρισαν εμπορική επιτυχία. Ξεχωρίζει για την έκταση της φωνής της και τη μοναδική χροιά της. “Μόνο όταν βγαίνω να τραγουδήσω, επειδή μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω, νιώθω ότι “φτάνω” στο κοινό, τους ακουμπάω. Είτε είναι 100 οι θεατές, είτε χιλιάδες, τους βλέπω σαν ένα πρόσωπο που το κοιτάω στα μάτια και του λέω “σ’ αγαπώ”. Αυτό το εισπράττουν όλοι. Κάτω από τη σκηνή και δεν το λέω για να καμωθώ την ταπεινή, δεν είμαι τίποτα” έχει αναφέρει σε συνέντευξη της…

Ένα νοερό ταξίδι στο φως… Μια βραδιά μοναδική που κανείς δεν πρέπει να την χάσει…

Τραγουδούν

  • Λάμπρος Καυκούλας
  • Ευγενία Μαυρομάτη
  • Νίκος Ταλέας

Παίζουν

  • Παύλος Παφρανίδης: μπουζούκι
  • Νίκος Ταλέας: ακορντεόν, μπαγλαμά
  • Γιάννης Φιλιππουπολίτης: πιάνο
  • Λάμπρος Καυκούλας: κιθάρα
  • Λεωνίδας Κυρίδης: μπάσο
  • Γιάννης Ιωαννίδης: τύμπανα, κρουστά

Πάντα με ψητά, street food & μπίρες.

Kρατήσεις: 6940646464, 2310443406

Ελεύθερο πάρκιγκ.

Εκκίνηση:

13 Οκτωβρίου 2023 22:00

Λήξη:

13 Οκτωβρίου 2023 23:59

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Ποσειδώνος 17

GPS:

40.583899449561, 22.972500792401