Το Χαμόγελο της Τζοκόντας του Μάνου Χατζιδάκι θα παρουσιάσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Α.Π.Θ.
Κοινοποίηση

Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.
Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Ώρα έναρξης: 20:30

Πληροφορίες

Το Χαμόγελο της Τζοκόντας του Μάνου Χατζιδάκι θα παρουσιάσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Α.Π.Θ.Το Χαμόγελο της Τζοκόντας του Μάνου Χατζιδάκι θα παρουσιάσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, υπό τη μουσική διεύθυνση του Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. Βλαδίμηρου Συμεωνίδη, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:30, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ..

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει, επίσης, την εισαγωγή Egmont του Ludwig van Beethoven, τον χορό του Ζαλόγγου του Νίκου Σκαλκώτα και το 1ο μέρος από το κοντσέρτο για βιολί και ορχήστρα αρ.5 του Wolfgang Amadeus Mozart, με σολίστ τη φοιτήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ Αθανασία Σιαμέτη.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, η οποία απαρτίζεται από φοιτήτριες και φοιτητές όλων των Σχολών του ΑΠΘ, έχει ως στόχο την καλλιέργεια του συμφωνικού ρεπερτορίου, τη δημιουργία ευκαιριών έκφρασης για τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, καθώς και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Τιμές εισιτηρίων

  • Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Εκκίνηση:

2 Ιουνίου 2023 20:30

Λήξη:

2 Ιουνίου 2023 22:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Εγνατία

GPS:

40.6300235, 22.9563189