Τα τραγούδια που μας έφτιαξαν | Βαγγέλης Αντωνίου, Σίσσυ Ηλιάδου, Φώτης Θεοδωρίδης & Γιάννης Καρασσάβας
Κοινοποίηση

Μικρή Σκηνή
Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Ώρα έναρξης: 21:30

Πληροφορίες

Τα τραγούδια που μας έφτιαξαν | Βαγγέλης Αντωνίου, Σίσσυ Ηλιάδου, Φώτης Θεοδωρίδης & Γιάννης ΚαρασσάβαςΤο Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, στη “Μικρή Σκηνή” θα ακουστούν “Τα τραγούδια που μας έφτιαξαν”. Οι Βαγγέλης Αντωνίου, Σίσσυ Ηλιάδου, Φώτης Θεοδωρίδης και Γιάννης Καρασσάβας μας προσκαλούν για μια βραδιά με παλιό καλό λαϊκό τραγούδι. Η “Μικρή Σκηνή”, είναι το νέο πολιτιστικό στέκι της πόλης μας στην Κ. Τούμπα, Επταλόφου 14, σε έναν χώρο όπου έχει γραφτεί μεγάλη ιστορία και που φιλοξενεί ποιοτικές παραστάσεις μουσικής και θεάτρου.

Με κίνητρο το μεράκι και την αγωνία να συνεχιστεί η μουσική παράδοση της πόλης μας σε μουσικές σκηνές και σχήματα, ο Γιάννης Καρασσάβας έσμιξε μια ιδιαίτερη ομάδα τραγουδιστών και μουσικών. Με άξονα τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 θα παρουσιαστούν τραγούδια μεγάλων συνθετών, τραγούδια που μας διαμόρφωσαν, που μας μεγάλωσαν. Τραγούδια που μας “έφτιαξαν”.

Συντελεστές

  • Τραγουδούν οι Βαγγέλης Αντωνίου, Σίσσυ Ηλιάδου, Φώτης Θεοδωρίδης
  • Γιάννης Καρασσάβας: μπουζούκι
  • Πάνος Κοσμίδης: πιάνο
  • Γιάννης Κύρμος: μπάσο

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο “Αγροτικόν” στην Κ. Τούμπα και  ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 8 €

Κρατήσεις: 6944503542

Εκκίνηση:

11 Νοεμβρίου 2023 21:30

Λήξη:

11 Νοεμβρίου 2023 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Επταλόφου 14, Κάτω Τούμπα

GPS:

40.6107813, 22.971752