Πυξ Λαξ <p style="color:#d05756; font-weight="bold">ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ</p>
Κοινοποίηση

Summer in the City Festival 2023
Πλαζ Αρετσούς

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίοιυ 2023
Τετάρτ 13 Σεπτεμβρίου 2023

Ώρα έναρξης: 19:15

Ανακοίνωση

Το κύμα κακοκαιρίας μας ανάγκασε να αναβάλλουμε την συναυλία μας στην Πλαζ Αρετσούς. Άλλωστε επιθυμία όλων μας είναι να απολαύσουμε παρέα ένα υπέροχο βράδυ δίπλα στη θάλασσα κάτω από έναστρο ουρανό, γιαυτό και επαναπρογραμματίστηκε η επίσκεψη μας για την ερχόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 που ο καιρός προβλέπται εξαιρετικός! Τα αγορασμένα εισιτήρια διατηρούν την ισχύ τους κανονικά για τις νέες ημερομηνίες και η προπώληση συνεχίζεται στα γνωστά σημεία. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση και ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο να τα πούμε από κοντά την ερχόμενη εβδομάδα!

Πληροφορίες

Πυξ ΛαξΟι Πυξ Λαξ είναι εδώ, μαζί μας και το καλοκαίρι του 2023.

Υποδεχόμαστε το συναυλιακό καλοκαίρι του 2023 μαζί με τους Πυξ Λαξ! Παντού και πάντα, μαζί με αυτούς τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνουν την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, που ζωντανεύουν τις παρέες και βάζουν φωτιά στα συναισθήματα.

Οι αιώνιοι αγαπημένοι του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ’ όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα , να δίνουν συναυλίες!

Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και ανθεκτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει από το πέρασμα του εφήμερου. Οι στίχοι και οι μουσικές τους διακρίνονται όχι μόνο για τη μελωδικότητά τους αλλά και για την οικουμενικότητά τους. Εξακολουθούν να δονούν την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων, νέων και μεγαλύτερων.

Με την νέα τους περιοδεία, οι Πυξ Λαξ ανοίγουν και φέτος την πόρτα στο κοινό τους και το προσκαλούν σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

Πυξ Λαξ, ένας έρωτας που δε λέει να ξεθωριάσει! Που παραμένει φλογερός!

Διοργάνωση: X LA LA LA & Made of Stone Productions

*Αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.

**Στις συναυλίες της καλοκαιρινής περιοδείας θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά συλλεκτικό merchandise του συγκροτήματος.

Τιμές εισιτηρίων

  • Περιορισμένη προπώληση: 13 €
  • Προπώληση: 15 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

13 Σεπτεμβρίου 2023 19:15

Λήξη:

13 Σεπτεμβρίου 2023 21:15

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Πλαζ Αρετσούς

GPS:

40.577222114492, 22.943119684734