Πυξ Λαξ <p style="color:#d05756; font-weight="bold">ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ</p>
Κοινοποίηση

4ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2023
Δήμος Θεσσαλονίκης
Δημοτικό Θέατρο Κήπου
Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023
Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Ώρα έναρξης: 20:30

Ανακοίνωση

Αναβάλλονται οι συναυλίες του 4ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού που ήταν προγραμματισμένες για την Πέμπτη 15 & Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για τα θύματα του πολύνεκρου ναυαγίου.

Συγκεκριμένα αναβάλλονται:

  • Η συναυλία των συγκροτημάτων “Χειμερινοί Κολυμβητές και “Μπάντα Φλώρινας των αδερφών Βαλκάνη” που ήταν προγραμματισμένη για τις 15 Ιουνίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου.
  • Η συναυλία των “Πυξ Λαξ” που ήταν προγραμματισμένη για τις 16 Ιουνίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου. Νέα ημερομηνία: Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023.

Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής ή την επιστροφή των εισιτηρίων.

Πληροφορίες

Πυξ ΛαξΟι Πυξ Λαξ είναι εδώ, μαζί μας και το καλοκαίρι του 2023.

Υποδεχόμαστε το συναυλιακό καλοκαίρι του 2023 μαζί με τους Πυξ Λαξ! Παντού και πάντα, μαζί με αυτούς τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνουν την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, που ζωντανεύουν τις παρέες και βάζουν φωτιά στα συναισθήματα.

Οι αιώνιοι αγαπημένοι του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ’ όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα , να δίνουν συναυλίες!

Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και ανθεκτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει από το πέρασμα του εφήμερου. Οι στίχοι και οι μουσικές τους διακρίνονται όχι μόνο για τη μελωδικότητά τους αλλά και για την οικουμενικότητά τους. Εξακολουθούν να δονούν την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων, νέων και μεγαλύτερων.

Με την νέα τους περιοδεία, οι Πυξ Λαξ ανοίγουν και φέτος την πόρτα στο κοινό τους και το προσκαλούν σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

Πυξ Λαξ, ένας έρωτας που δε λέει να ξεθωριάσει! Που παραμένει φλογερός!

Διοργάνωση: X LA LA LA & Made of Stone Productions

*Αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.

**Στις συναυλίες της καλοκαιρινής περιοδείας θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά συλλεκτικό merchandise του συγκροτήματος.

Τιμές εισιτηρίων

  • Προπώληση: 13 €
  • Ταμείο: 15 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

22 Ιουνίου 2023 20:30

Λήξη:

22 Ιουνίου 2023 22:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Νικ. Γερμανού

GPS:

40.6259178, 22.9515164