Μιχάλης Τζουγανάκης

Christmas Theater Thessaloniki
Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”
Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Ώρα έναρξης: 21:00

Νέος κύκλος

Μαζί του ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης.

Συμμετέχει ο Χρήστος Σεβαστός.

Μιχάλης ΤζουγανάκηςΣυναυλίες που βάζουν “φωτιά” στη σκηνή και στις καρδίες μας. Μια δυνατή συνεργασία που σκοπεύει να ανατρέψει τα δεδομένα του όρου συναυλία.

Στην αυγή του νέου χρόνου έρχονται δύο συναυλίες στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα στο Christmas Theater για να σηματοδοτήσουν την αρχή σε κάτι άλλο, κάτι νέο και διαφορετικό!

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης θεωρείται – και είναι – ένας πολύ ξεχωριστός μουσικός και τραγουδιστής.

Ξεκίνησε ως “παιδί- θαύμα” παίζοντας λαούτο δίπλα στους “τιτάνες” της κρητικής λύρας Λεωνίδα Κλάδο και Κώστα Μουντάκη.

Αφού τόλμησε να παίξει το λαούτο μ’ έναν τρόπο που δεν είχαμε ξαναδεί και ξανακούσει, και να ερμηνεύσει με την ιδιότυπη φωνή του τα τραγούδια του, δημιούργησε μια εντελώς δική του ξεχωριστή ταυτότητα ως τραγουδοποιός και performer.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης μας χάρισε σπουδαία τραγούδια και μαγικά παιξίματα σε αναρίθμητες συναυλίες, οδηγώντας κάθε φορά τους αφοσιωμένους ακροατές του σε μεθυστικά μουσικά ταξίδια.

Αυτήν τη φορά ο Μιχάλης Τζουγανάκης μαζί με τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη και τον Χρήστο Σεβαστό ανεβαίνουν στη σκηνή για ν’ ανοίξουν έναν νέο κύκλο συναυλιών, στις οποίες η εξωστρέφεια και οι καταιγιστικοί ρυθμοί επανεφευρίσκουν την πρωταρχική ουσία της μουσικής , που γεννά ιδέες και μεθόδους, ικανές να ανατρέψουν και να γοητεύσουν.

Ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης, ξεχωρίζει για το μοναδικό ερμηνευτικό και σκηνικό ύφος του. Τραγουδά και παίζει λαούτο έχοντας διαμορφώσει ένα προσωπικό ύφος που ενθουσιάζει.

Επηρεασμένος από τη μουσική κληρονομιά της Κρήτης γράφει και δικά του τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από ένα πολυπληθές κοινό.

Ο Χρήστος Σεβαστός, που έγινε γνωστός με την επιτυχία του «Άσε με», κατάγεται από την Καρδίτσα και τη Μυτιλήνη. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική παίζοντας μπουζούκι και κιθάρα. Στη συνέχεια ασχολήθηκε αποκλειστικά με το τραγούδι που αγαπά και υπηρετεί με ήθος και σεβασμό. Ορόσημο στην έως τώρα πορεία του αποτελούν οι συνεργασίες του με τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιώργο Χατζηνάσιο, που τον ξεχώρισαν από το ξεκίνημά του.

Τιμές εισιτηρίων

 • VIP Ζώνη: 33 €
 • Α Ζώνη: 25 €
 • Β Ζώνη
  • Κανονικό: 18 €
  • Φοιτητικό, ανέργων: 13 €
 • Θέσεις ΑΜΕΑ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση 2117701700): 13 €
 • Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια. Πληροφορίες: 2117701700

Προπώληση

 • Τηλεφωνικά: 2117701700
 • viva.gr
 • Public
Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

2 Ιανουαρίου 2023 21:00

Λήξη:

2 Ιανουαρίου 2023 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Λεωφόρος Στρατού 3

GPS:

40.62527219378392, 22.955042123794556