Με βοριά και με νοτιά – Κώστας Πρατσινάκης και Πελαγία Μουρούζη
Κοινοποίηση

Μικρή Σκηνή
Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Ώρα έναρξης: 21:30

Πληροφορίες

Με βοριά και με νοτιά - Κώστας Πρατσινάκης και Πελαγία ΜουρούζηΟ Κώστας Πρατσινάκης και η Πελαγία Μουρούζη εμφανίζονται “Με βοριά και με νοτιά” για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 στις 21:30, στη “Μικρή Σκηνή”, το νέο πολιτιστικό στέκι της πόλης μας στην Κ. Τούμπα, Επταλόφου 14, σε έναν χώρο όπου έχει γραφτεί μεγάλη ιστορία και που φιλοξενεί ποιοτικές παραστάσεις μουσικής και θεάτρου.

Ο Κώστας Πρατσινάκης σμίγει ξανά με την Πελαγία Μουρούζη στην Μικρή Σκηνή και για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη.

Μετά τις εμφανίσεις τους στο Ηράκλειο και στην Αθήνα, οι δύο καλλιτέχνες αισθάνθηκαν την ανάγκη να μοιραστούν, αυτήν την τόσο όμορφη και με αμεσότητα παράσταση, και με τον κόσμο της Θεσσαλονίκης. Ο οικοδεσπότης Κώστας Πρατσινάκης είναι χαρούμενος που θα συστήσει την Πελαγία στο κοινό της πόλης του, που τον αγαπάει και τον στηρίζει, γιατί είναι μια καλλιτεχνική προσωπικότητα με ειδικό εκτόπισμα.

Σημαντική συμβολή στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα θα έχουν και οι μουσικοί: Γιώργος Κοκκινάκης (πιάνο) και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (κιθάρα).

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο “Αγροτικόν” στην Κ. Τούμπα και  ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 8 €

Κρατήσεις: 6944503542

Εκκίνηση:

21 Οκτωβρίου 2023 21:30

Λήξη:

21 Οκτωβρίου 2023 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Επταλόφου 14, Κάτω Τούμπα

GPS:

40.6107813, 22.971752