Κώστας Μακεδόνας και Salonique Brass Band <p style="color:#d05756; font-weight="bold">ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ</p>
Κοινοποίηση

Βραδιές πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2023
Μονή Λαζαριστών
Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023
Κυριαή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ώρα έναρξης: 20:30

Πληροφορίες

Βραδιές πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής ΜακεδονίαςΠρόκειται για μια ανατρεπτική σύμπραξη ενός γκρουπ από τη Θεσσαλονίκη, με ιδιαίτερο ήχο, με τον Κώστα Μακεδόνα. Ενορχηστρώσεις δυναμικές που θα μετατρέψουν την συναυλία σε πάρτι, και θα δημιουργήσουν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Χάλκινα, κρουστά, ακορντεόν, κέφι και πολλή ενέργεια επί σκηνής. Ακολουθεί η δική τους «οπτική» για την βραδιά που μας έχουν ετοιμάσει.

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε πως ο ερμηνευτής Κώστας Μακεδόνας απήχθη από την εκρηκτική καλλιτεχνική συμμορία της Θεσσαλονίκης, αυτοαποκαλούμενη «Salonique Brass Band».

Η απαγωγή διήρκεσε μόλις μερικές ώρες. Τα μέλη της συμμορίας με βασικούς υπόπτους το μουσικοσυνθέτη Θάνο Σταυρίδη και την ερμηνεύτρια Μαίρη Δούτση, κατά την ανακοίνωση της απαγωγής εμφανίστηκαν έτοιμοι για μουσική επανάσταση. Όπως μαθαίνουμε, ο Κώστας Μακεδόνας αντί να θορυβηθεί από το περιστατικό, ενθουσιάστηκε με την ιδέα. Οι Salonique ξαφνιασμένοι άφησαν τις επαναστάσεις, πήραν χάλκινα, κρουστά, ακορντεόν και μικρόφωνα και ξεκίνησαν τις πρόβες!

Με αγωνία περιμένουμε τις εξελίξεις. Φήμες λένε πως στο party- πρόγραμμά τους έχουν σκοπό να ενσωματώσουν τραγούδια του γνωστού ερμηνευτή παιγμένα.. αλλιώς!

Για λίγες μόνο ύποπτες εμφανίσεις φέτος το καλοκαίρι η Salonique Brass Band συμπράττει με τον Κώστα Μακεδόνα…επίκεινται έκρυθμες καταστάσεις!»

Όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος.

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος με ηλεκτρονικό εισιτήριο: 2 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

24 Σεπτεμβρίου 2023 20:30

Λήξη:

24 Σεπτεμβρίου 2023 22:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

GPS:

40.658558480987, 22.931021824608