Easter @ Hyatt Regency Thessaloniki

Hyatt Regency Thessaloniki

Ambrosia Restaurant
Σάββατο 19 Απριλίου 2025

Ώρα έναρξης: 23:30

Grand Ballroom
Κυριακή 20 Απριλίου 2025

Ώρα έναρξης: 13:00

Πληροφορίες

Easter @ Hyatt Regency ThessalonikiΠάσχα στη Θεσσαλονίκη: Μια πασχαλινή απόδραση διαφορετική από κάθε άλλη.

Η πασχαλινή εμπειρία στο Hyatt Regency Thessaloniki ξεκινά από τη στιγμή που φτάνετε στο ξενοδοχείο.

Η κούραση του ταξιδιού εξαφανίζεται αμέσως καθώς το προσωπικό σας υποδέχεται με ζεστά χαμόγελα και την περίφημη ελληνική φιλοξενία που χαρακτηρίζει το απαράμιλλο service του ξενοδοχείου.

Η μετάβαση από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη γίνεται ανάλαφρη υπόθεση – μια σύντομη πτήση και μόλις δέκα λεπτά οδικώς από το αεροδρόμιο. Κάπως έτσι, οι διακοπές σας ξεκινούν χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία.

Ήσυχη Πολυτέλεια και Γαστρονομικές Απολαύσεις

Το πρώτο πρωινό στο Hyatt Regency Thessaloniki είναι από μόνο του ένα ταξίδι γεύσεων.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, ο Executive σεφ Δημήτρης Φατίσης έχει δημιουργήσει ένα brunch που αποτελεί φόρο τιμής στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, προσδίδοντάς της ταυτόχρονα έναν κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.

Τα τσουρέκια και τα κουλουράκια, αρωματισμένα με μαστίχα και μαχλέπι, συνοδεύονται από χειροποίητες μαρμελάδες και μέλι από τοπικούς παραγωγούς. Οι παραδοσιακές γεύσεις της Θεσσαλονίκης συναντούν εκλεπτυσμένες τεχνικές της διεθνούς κουζίνας, δημιουργώντας μια γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Η μέρα συνεχίζεται με χαλάρωση στις θερμαινόμενες πισίνες του ξενοδοχείου. Είτε επιλέξετε την εξωτερική πισίνα με θέα τους καταπράσινους κήπους, είτε την εσωτερική πισίνα του spa, η αίσθηση του ζεστού νερού να αγκαλιάζει το σώμα σας είναι απόλυτα χαλαρωτική. Στο spa του Hyatt, εξειδικευμένοι θεραπευτές προσφέρουν θεραπείες που συνδυάζουν παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές, ενώ το περιβάλλον, με φόντο τους μαγευτικούς κήπους του ξενοδοχείου, ενισχύει την αίσθηση της απόλυτης ευεξίας.

Η Ανάσταση και το Πασχαλινό Γεύμα

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, η Ανάσταση γιορτάζεται με λαμπρότητα. Μετά την τελετή, επιστρέφετε στο Hyatt Regency Thessaloniki όπου σας περιμένει ένα παραδοσιακό δείπνο με μαγειρίτσα και κόκκινα αυγά, ενώ η ζεστή ατμόσφαιρα και το άψογο σέρβις του ξενοδοχείου κάνουν αυτή τη βραδιά αξέχαστη.

Την Κυριακή του Πάσχα, το εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι το αποκορύφωμα της γαστρονομικής εμπειρίας. Ο σεφ Δημήτρης Φατίσης έχει δημιουργήσει ένα μενού που τιμά την παράδοση του ελληνικού Πάσχα, προσδίδοντάς του παράλληλα μια σύγχρονη πινελιά. Ο οβελίας ψήνεται αργά στη σούβλα στους κήπους του ξενοδοχείου, ενώ παραδοσιακά εδέσματα όπως τα κοκορέτσι, τα κόκκινα αυγά και η μαγειρίτσα συνοδεύονται από φρέσκες σαλάτες με βιολογικά λαχανικά από τοπικούς παραγωγούς και εκλεκτά κρασιά από την περιοχή της Μακεδονίας.

  • Αναστάσιμος μπουφές – 19 Απριλίου 2025
    Τιμή: 85 € ανά άτομο (συμπεριλαμβάνεται το κρασί)
  • Πασχαλινός μπουφές με ζωντανή μουσική – 20 Απριλίου 2025
    Τιμή: 125 € ανά άτομο (συμπεριλαμβάνεται το κρασί)

Προπώληση

Κοινοποίηση
Εκκίνηση:

20 Απριλίου 2025 13:00

Λήξη:

20 Απριλίου 2025 15:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

13ο χλμ. Θεσσαλονίκης Περαίας

GPS:

40.52241, 23.0002609