Δημήτρης Κεχαγιάς – Θανάσης Μπιλιλής – Ναντίνα Κυριαζή
Κοινοποίηση

Μικρή Σκηνή
Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Ώρα έναρξης: 21:00

Πληροφορίες

“Οι Μουτζούρηδες της ιστορίας”

Δημήτρης Κεχαγιάς - Θανάσης Μπιλιλής - Ναντίνα ΚυριαζήΜε αφορμή το ομώνυμο τραγούδι τους, “Οι μουτζούρηδες της Ιστορίας” , ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Θανάσης Μπιλιλής, παρουσιάζουν την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 στην “Μικρή Σκηνή” το νέο πολιτιστικό στέκι της πόλης μας στην Κάτω Τούμπα, Επταλόφου 14, “τραγούδια για δύσκολους καιρούς”.

Μια μουσική πολιτική παράσταση από τον Μ. Βαμβακάρη έως τον Ν. Άσιμο και από τον Γ. Νεγρεπόντη και τον Μ. Ελευθεριου έως τον Μ. Ρασούλη και τον  Ν.Γκάτσο. Μαζί τους η εξαιρετική και χαρισματική Ναντίνα Κυριαζή, σε επιλεγμένα κείμενα των Άρη Αλεξάνδρου και του συχνά “υποφωτισμένου” πολιτικά, Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Μια παράσταση που μέσα από το ποιοτικό τραγούδι και τον ευαίσθητο και ουσιαστικό λόγο, έχει στόχο να μοιραστούμε συναισθήματα, να τραγουδήσουμε αλλά και να νιώσουμε λιγότερο μόνες και μόνοι στις εποχές της απειλής που ζούμε.

Ο Δ. Κεχαγιάς με την σημαντική προσωπική του διαδρομή, είναι κομμάτι της σύγχρονης τραγουδιστικής ιστορίας της Θεσσαλονίκης. Έχει συνεργαστεί με τους  Στ. Κουγιουμτζή, Μ. Ρασούλη, Γ. Σπανό, Λ. Κόκκοτο κ.α. και είναι ιδρυτής της ιστορικής μπουάτ “Πλατώ”.

Ο Θ. Μπιλιλής, από τους διακεκριμένους μουσικούς της γενιάς του στην Θεσσαλονίκη, έχει συνεργαστεί με τους Ν. Παπάζογλου, Στ. Κουγιουμτζή, Γ. Καζαντζή, Μ. Κανά, Σ. Θεοδωρίδου, Γ. Νταλάρα, Κ. Πρατσινάκη κ.α. ενώ είναι ιδρυτικό μέλος του κουαρτέτου Plaza Ensemble

Η Ν. Κυριαζή είναι συγγραφέας, ποιήτρια, αφηγήτρια παραμυθιών και θεατρολόγος. Παράλληλα, ως στιχουργός έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Γ. Καζαντζή, Γ. Νταλάρα, Β. Λέκκα, Μ. Κανά, Β. Πρατσινάκη, Δ. Νικολούδη κ.α.

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στον ιστορικό στούντιο “Αγροτικόν” στην Κ. Τούμπα και  ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 6 €

Κρατήσεις: 6944503542

Εκκίνηση:

8 Νοεμβρίου 2023 21:00

Λήξη:

8 Νοεμβρίου 2023 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Επταλόφου 14, Κάτω Τούμπα

GPS:

40.6107813, 22.971752