Δημήτρης Δημόπουλος | Α4
Κοινοποίηση

Θέατρο Αμαλία
8-10 Δεκεμβρίου 2023

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

  • Παρασκευή: 21:00
  • Σάββατο: 21:00
  • Κυριακή: 20:00
    Διάρκεια παράστασης: 80’

Πληροφορίες

Δημήτρης Δημόπουλος | Α4Ο Δημήτρης Δημόπουλος παρουσιάζει τον νέο σταντ-απ μονόλογό με τα πιο ενδοσκοπικά του κείμενα ως τώρα και με τίτλο Α4. Και όταν λέει «ενδοσκοπικά», εννοεί «αυτοναφορικά». Και όταν λέει «αυτοναφορικά», εννοεί «εγωκεντρικά». Επίσης, ας μην κρυβόμαστε, γράφει ο ίδιος αυτό το κείμενο για το δελτίο τύπου, οπότε καταλαβαίνετε πόσο άβολα νιώθει να μιλάω για τον εαυτό μου στο τρίτο πρόσωπο. Οπότε ας το γυρίσουμε στο πρώτο ενικό και να σας πω πως έχω βαρεθεί να με περιγράφουν ως «ο ψηλός, καραφλός κωμικός» και να με μπερδεύουν με άλλους ψηλούς, καραφλούς κωμικούς.

Επίσης έχω βαρεθεί μετά από τόσα χρόνια στην κωμωδία να μη θυμάται πολύς κόσμος το επώνυμό μου: με έχουν πει «Δημητρακόπουλο», το οποίο βγάζει νόημα ως σύντμηση του ονόματός και του επώνυμού μου. Με έχουν πει «Δημακόπουλο», το οποίο είναι και λίγο ένα κουτσουρεμένο «Δημητρακόπουλος». Απλώς περιμένω και το κουτσουρεμένο «Δημακόπουλος» που μάλλον θα είναι κάτι σαν «Δήλος». Οπότε θα υπάρχει κόσμος που θα προτείνει «πάμε Δήλο;» και δεν θα ξέρω αν έρχονται στην παράσταση ή κανονίζουν διακοπές.

Κόβω με το μάτι πως το παραπάνω κείμενο μάλλον υπερκαλύπτει τον χώρο που απαιτείται για το κυρίως κείμενο ενός δελτίου τύπου, οπότε τώρα πρέπει να προσθέσω τις πληροφορίες για το πού και πότε παίζεται η παράσταση που σας προσκαλώ να δείτε.

Πληροφορίες: 2310842509

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης Δημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).

Τιμές εισιτηρίων

  • Κανονικό: 12 €
  • Μειωμένο: 10 €
  • Early Bird: 10 €

Προπώληση

Εκκίνηση:

8 Δεκεμβρίου 2023 21:00

Λήξη:

8 Δεκεμβρίου 2023 22:20

+2

Περισσότερες προγραμματισμένες ημερομηνίες

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Αμαλίας 71

GPS:

40.6160727, 22.9577763

3 Προγραμματισμένες Ημερομηνίες