Δήμητρα Αντωνακούδη – Δημήτρης Κεχαγιάς | Στη Ρωγμή του Χρόνου
Κοινοποίηση

Μικρή Σκηνή
Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Ώρα έναρξης: 21:30

Πληροφορίες

Δήμητρα Αντωνακούδη - Δημήτρης Κεχαγιάς | Στη Ρωγμή του Χρόνου“Στη ρωγμή του χρόνου” μεταφερόμαστε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 στις 21:30, στη Μικρή Σκηνή, μέσα από τις φωνές της Δήμητρας Αντωνακούδη και του Δημήτρη  Κεχαγιά. Η “Μικρή Σκηνή”, είναι το νέο πολιτιστικό στέκι της πόλης μας στην Κ. Τούμπα, Επταλόφου 14, σε έναν χώρο όπου έχει γραφτεί μεγάλη ιστορία στη μουσική και το θέατρο.

Στον πρώην στούντιο του Νίκου Παπάζογλου, χώρο που αποτέλεσε σημείο στην μουσική ιστορία της χώρας, θα ακουστούν ξανά μελωδίες που γεννήθηκαν μέσα σε αυτούς τους τοίχους και θα ζωντανέψουν οι μνήμες που έχει αφήσει το πέρασμα του χρόνου, με μουσικές και τραγούδια που στιγμάτισαν τη λαϊκή μουσική σκηνή. Μια βραδιά φόρος τιμής στον μεγάλο καλλιτέχνη, όπως και στους Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο, Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανό και τους στίχους του Μάνου Ελευθερίου, του Νίκου Γκάτσου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου κ.α.

Μαζί μας σε αυτή την μαγευτική βραδιά οι: Δημήτρης Κεχαγιάς: κιθάρα-φωνή, Δήμητρα Αντωνακούδη: φωνή, Σάκης Κοντονικόλας: πιάνο, Παύλος Παφρανίδης: μπουζούκι

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο “Αγροτικόν” στην Κ. Τούμπα και  ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 6 €

Κρατήσεις: 6944503542

Εκκίνηση:

26 Οκτωβρίου 2023 21:30

Λήξη:

26 Οκτωβρίου 2023 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Επταλόφου 14, Κάτω Τούμπα

GPS:

40.6107813, 22.971752