coslee x Bobya Cottisha
Κοινοποίηση

Rover Bar
Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00

Πληροφορίες

coslee x Bobya CottishaΤο καλλιτεχνικό καζάνι της Θεσσαλονίκης βράζει ακατάπαυστα τα τελευταία χρόνια στο neo soul/hip-hop προσκήνιο με πρωταγωνιστές τους coslee και Bobya Cottisha οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για το πιο αφοπλιστικά ειλικρινές show του Μαρτίου στο Rover Bar. Η βραδιά υπόσχεται πολλές εκπλήξεις με guest εμφανίσεις των Yro (Rap Wednesdays) και Danny Sax ενώ την ίδια ώρα οι coslee και Bobya Cottisha προσφέρουν τα καλύτερα vibes τους με τον πιο αυθόρμητο και έκτακτο συνδυασμό πρωτότυπης μουσικής και διασκευών.

Παρουσίαση Καλλιτεχνών

coslee (/kɒzliː/)

Ως καλλιτέχνης της νέας γενιάς αλλά με διαχρονικό μήνυμα, ο coslee ενσωματώνει στη τέχνη του τόσο μουσική επιδεξιότητα όσο και αισθητική απλότητα. Συνδυάζοντας την αγάπη του για την λυρική ποίηση της hiphop με ένα φρέσκο μείγμα jazz, blues και nu disco επιρροών, δίνει ένα μοναδικό χαρακτήρα σε ότι κάνει ενώ ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει ένα είδος μουσικής που με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατακτά τις καρδιές του κόσμου παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα. Οι live εμφανίσεις του είναι εκρηκτικές και άμεσες, γεμάτες από εκπλήξεις και αυτοσχέδιες στιγμές με το κοινό.

Ο coslee έχει βάση τη Θεσσαλονίκη και είναι μέλος της ανεξάρτητης δισκογραφικής Mellowsophy Music με την οποία κυκλοφόρησε το πρώτο τους single, Such a Great Day, τον Νοέμβριο του 2022. Ο πρώτος του δίσκος παρουσιάστηκε το Μάρτιο στο s.i.x dogs (Αθήνα), όπου πούλησε 150 εισιτήρια ολομόναχος, και το πρώτο single του δίσκου έχει φτάσει τις 6.000 οργανικές προβολές στο YouTube. Αυτή την περίοδο, ο coslee συγκεντρώνει μεγάλη διαδικτυακή προσοχή στην εβδομαδιαία οπτικοακουστική παραγωγή του στο instagram όπου το πρώτο του επεισόδιο έφτασε τις 11.300 οργανικές προβολές.

Στη πρώτη του χρονιά ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης, έδωσε 10 εμφανίσεις σε 6 πόλεις της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένου των: Ios Festival, Cycladia Festival (Νάξος), Melijazz Festival (Λεωνίδιο), Patras Jazz Festival (Πάτρα) και συναυλίες σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Τον Ιούλιο του 2021, άνοιξε τη συναυλία του μαγευτικού Dhafer Yousef στο Patras Jazz Festival παίζοντας για πάνω από 500 άτομα, ως μέλος του Sotiris Ntouvas ‘State of Exception’ project. Στο πλευρό του στη σανίδα του Rover θα βρίσκονται οι υπερ-ταλαντούχοι Γρηγόρης Οικονόμου (drums), Ιάσονας Οικονόμου (bass) και Τάσος Κορκόβελος (keys).

Bobya Cottisha

Οι Bobya Cottisha είναι ένα pop/neo-soul/nufunk σχήμα από την Θεσσαλονίκη. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ τον Δεκέμβριο του 2020 με όνομα ”For Breakfast.” Μερικούς μήνες μετά, κυκλοφορούν το single ”SOFA”.

Την άνοιξη του 2021, οι Bobya Cottisha υπογράφουν συμβόλαιο με την Mellowsophy Music και μαζί βγάζουν το πρώτο κομμάτι της συνεργασίας τους, με τίτλο ”I’m fine”. Το ”I’m fine” κατάφερε να βρίσκεται στις λίστες πολλών αθηναικών ραδιοφώνων και όχι μόνο. Στις αρχές του 2022 οι Bobya Cottisha κυκλοφορούν το single με τίτλο ”everything.” με την συνοδεία ενός vintage aesthetic video clip. Το ”everything.” βρέθηκε στις μεγαλύτερες neo-soul / chill-pop λίστες του Spotify για αρκετούς μήνες. Επιπλέον το video clip του κομματιού έχει ξεπεράσει τα 50.000 views στο Youtube. Oι Bobya Cottisha επίσης δημιουργούν video cover διασήμων κομματιών στο Instagram, βασισμένα στην δικιά τους αισθητική.Τα video cover έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό με αποτέλεσμα τα περισσότερα να έχουν ξεπεράσει τα 10.000 views. Tο όνομα των Bobya Cottisha βρίσκεται στα περισσότερα media με ποιό γνωστές συνεντεύξεις τους στο VICE και Debop και αναφορές σε LIFO και ROSA.

Αυτό που διαφοροποιεί τους Bobya Cottisha από τις άλλες μπάντες είναι το feel good vibe και η αίσθηση πολυχρωμίας που νιώθεις, βλέποντας και ακούγοντάς τους. Επίσης, οι επιρροές στην μουσική απο Daniel Ceasar και Jungle αλλά και στο styling on stage απο Harry Styles, δημιουργούν ένα colourful, vintage και aesthetically pleasing live show. Τα Live Shows των Bobya Cottisha συνοδεύονται με disco και rnb ρυθμούς, αλλά και με έντονη αλληλεπίδραση με το κοινό. Το πρώτο τους Live Show στην Θεσσαλονίκη έγινε sold out και έπειτα ακολούθησε το full house show στο SIX DOGS.

Τιμές εισιτηρίων

  • Είσοδος Ελεύθερη
Εκκίνηση:

9 Μαρτίου 2023 22:00

Λήξη:

9 Μαρτίου 2023 23:59

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα

GPS:

40.63569469999999, 22.9359572