Μπλε
Κοινοποίηση

Avenue
Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Ώρα έναρξης: 21:00

ΜπλεΤην Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 η νύχτα στο Avenue θα έχει χρώμα Μπλε!

Οι Μπλε έρχονται στο Avenue για να μας χαρίσουν μία μουσική βραδιά γεμάτη μαγικές στιγμές που θα γίνουν αξέχαστες αναμνήσεις.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε ζωντανά την εκρηκτική Τζώρτζια να ερμηνεύει τις γνωστές επιτυχίες των Μπλε μαζί με τον Γιώργο Παπαποστόλου συνθέτη και ιδρυτή του συγκροτήματος στο σαξόφωνο και τον Πάνο Παπάζογλου στην κιθάρα, σε μια ιδιαίτερη unplugged συναυλία.

Το συγκρότημα των Μπλε δεν χρειάζεται συστάσεις! Διαχρονικά τραγούδια και ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη Frontwoman Τζώρτζια να μας συνεπαίρνει με τη φωνή και την ερμηνεία της σε κάθε συναυλία!

Ο Γιώργος Παπαποστόλου συνθέτης, παραγωγός και ιδρυτής του συγκροτήματος, και ο Γιώργος Παρώδης στιχουργός με ιδιαίτερη γραφή και αισθητική, συνεχίζουν να δημιουργούν και να μας παρουσιάζουν καινούργιες ωραίες εκπλήξεις.

Η πορεία του Group συνεχίζει ακάθεκτη και εκρηκτική! Επτά albums και ένα διπλό Best Off, έχουν καθιερώσει τους Μπλε ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ελάτε να βάλουμε στη νύχτα φωτιά!

Πληροφορίες & κρατήσεις

Εκκίνηση:

6 Οκτωβρίου 2023 21:00

Λήξη:

6 Οκτωβρίου 2023 23:00

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 6, Θεσσαλονίκη

GPS:

40.6156818, 22.9521471