Αφάνεια Μακριά απ’ τον κόσμο with Attaxic [BG] – Remnant
Κοινοποίηση

Eightball Club
Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Ώρα έναρξης: 20:30

Πληροφορίες

Αφάνεια Μακριά απ' τον κόσμο with Attaxic [BG] - RemnantΟι Αφάνεια έπειτα από την κυκλοφορία του debut album τους “Μακρία Απ’ Τον Κόσμο” και του video clip για το κομμάτι τους “Συνάντησέ Με Στο Σκοτάδι” εκκινούν τις συναυλιακές εμφανίσεις της σεζόν από την πόλη τους και το αγαπημένο Eightball. Τη συναυλία πλαισιώνουν ως special guests οι Βούλγαροι AttaXic, στην πρώτη εμφάνισή τους επί ελληνικού εδάφους, και οι Remnant.

Οι Αφάνεια είναι ένα Doom συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Το στυλ τους αναμιγνύει στοιχεία του doom metal και του stoner rock, φτιάχνοντας ένα άμεσο, βασισμένο στο riff ντελίριο σχεδιασμένο να καλύπτει τις ανάγκες των ακροατών ενός τεράστιου φάσματος του σκληρού ήχου, από το hard rock, μέχρι το μοντέρνο μέταλ.

Οι Remnant δημιουργήθηκαν στις 24 Μαρτίου του σωτήριου έτους 2022. Τιτλοφορούμενοι με το όνομα “Electrified” και μέσα από τις διασκευές διάφορων κλασσικών αγαπημένων metal κομματιών, αντιλήφθηκαν ότι η ομάδα παίζει για την φανέλα και όχι μόνο για το match. Μια μίξη Groove και Heavy Metal αποτελεί τον πυρήνα της μπάντας και είναι έτοιμη να ξεχυθεί μέσα στο πλήθος.

Τιμές εισιτηρίων

  • Προπώληση: 8 €
  • Στην είσοδο: 10 €

Προπώληση

  • Ηλιοτρόπιο
  • Oldd Fashion
  • Nephilim Metal Store
Εκκίνηση:

10 Οκτωβρίου 2023 20:30

Λήξη:

10 Οκτωβρίου 2023 22:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Πίνδου 1, Λαδάδικα

GPS:

40.6353898, 22.9365095