Βραδινές εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Βραδινές εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Κοινοποίηση
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 21/07/2022

ΈργαΒραδινές εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης ασφαλτοτάπητα επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από το ύψος της διασταύρωσης του ισόπεδου κόμβου της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (κόμβος Κ 13) έως τη διασταύρωση με τη οδό Μ. Αντύπα και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις με πλήρη αποκλεισμό της αντίστοιχης κατεύθυνσης κυκλοφορίας και μόνο κατά τη διάρκεια της νύκτας.

Συγκεκριμένα οι εργασίες της Α’ φάσης αφορούν το ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη και θα εκτελεσθούν την Πέμπτη 21 Ιουλίου και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 από τις 10.00 μ.μ. έως τις 6 π.μ.

Οι εργασίες της Β’ φάσης αφορούν το ρεύμα εξόδου προς Αεροδρόμιο και θα εκτελεσθούν τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 από τις 10.00 μ.μ. έως τις 6.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι κατά τις νυχτερινές ώρες (22:00 έως 06:00) της Πέμπτης (21-07-2022), της Παρασκευής (22-07-2022), της Δευτέρας (25-07-2022) και της Τρίτης (26-07-2022), θα εκτελεστούν έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτικού οδοστρώματος στην Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την Π.Κ.Μ./Υποδ/νση Τεχνικών Έργων Μ.Ε. Θεσ/νικης.

Ειδικότερα:

Κατά τις ημέρες Πέμπτη & Παρασκευή (Α ΦΑΣΗ):

Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την οδό Μ. Αντύπα έως την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Μ. Αντύπα, Ε.Ο. Θεσ/νικης – Μουδανιών και Ποσειδώνος.

Κατά τις ημέρες Δευτέρα & Τρίτη (Β ΦΑΣΗ):

Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Αεροδρόμιο (έξοδο πόλης) της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έως την οδό Μ. Αντύπα.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς έξοδο πόλης θα διεξάγεται διαμέσου της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού και της Ε.Ο. Θεσ/νικης – Μουδανιών.Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.