Τρεις καπνισμένες κάννες
Κοινοποίηση

Μικρή Σκηνή
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:30

Πληροφορίες

Τρεις καπνισμένες κάννεςΤην Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 στις 21:30, η “Μικρή Σκηνή”, το νέο πολιτιστικό στέκι της πόλης μας στην Κ. Τούμπα, υποδέχεται τις «Τρεις καπνισμένες κάννες», μια νεοσύστατη μπάντα, της οποίας οι επιρροές και τα ακούσματα βρίσκονται κατά βάση σε έντεχνους και παραδοσιακούς δρόμους.

Η μπάντα μετράει λίγο περισσότερο από έναν χρόνο ζωής έως σήμερα, όμως στο ενεργητικό της έχει αρκετές εμφανίσεις τόσο εντός όσο και εκτός Θεσσαλονίκης, σε πολλές γνωστές μουσικές σκηνές. Ο πυρήνας της αποτελείται από τρία βασικά μέλη, τον Χρύσανθο Ιορδανίδη, που είναι και ο βασικός τραγουδιστής του σχήματος, συνοδεύοντας συχνά με την κιθάρα του, τον Δημήτρη Αλάμπεη, στη κιθάρα αλλά και τη φωνή και τον Νίκο Τσακαλίδη στο βιόλι και τα φωνητικά. Ανάλογα με την περίσταση και το χώρο, οι Τρεις Καπνισμένες Κάννες έχουν μαζί τους έμπιστους και εξαιρετικούς μουσικούς και πάνω απ΄ όλα συνεργάτες, όπως τους Γιάννη Κύρμο στο μπάσο και Σάββα Σκοπελίτη στα ντραμς.

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο “Αγροτικόν” στην Κ. Τούμπα και  ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Κρατήσεις: 6944503542

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 8 €
Εκκίνηση:

25 Απριλίου 2024 21:30

Λήξη:

25 Απριλίου 2024 23:30

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Επταλόφου 14, Κάτω Τούμπα

GPS:

40.6107813, 22.971752